Home

Base Dawgz цели да стане 100Х меме криптовалута на BASE. Първите 2 седмици го доказват?

18.06.2024 19:20 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Base Dawgz цели да стане 100Х меме криптовалута на BASE. Първите 2 седмици го доказват?

Base Dawgz достигна близо $1.8 милиона за по-малко от 2 седмици, след като набра $250,000 на първия си ден и бързо достигна $1 милион само за седмица.

Неговият междуплатформен токен $DAWGZ генерира огромен интерес и се очертава да доминира Base веригата като водеща меме криптовалута.

В момента цената на $DAWGZ е $0.005027, като скочи с 5% за по-малко от 15 часа. Base Dawgz притежава всички характеристики на топ меме криптовалута и присъствието му на бързо развиващата се Base верига показва, че може да претърпи значителен скок при листинг на борсите.

Популярността на новата меме криптовалута вероятно се дължи на протокола й “споделяй, за да печелиш”, който ще позволи на поддръжниците на проекта да печелят награди за създаване на социално съдържание, популяризиращо $DAWGZ.

Ако е нужно повече доказателство за атрактивността на меме криптовалутите на Base, погледнете само представянето на новата монета LandWolf (WOLF), която днес се е увеличила с 320% и е на първо място в горещите двойки на Base в Dextools. Въпреки това, по-рано през търговската сесия се е увеличила с 5,000%, но след това цената е спаднала.

За разлика от $DAWGZ, WOLF е в “специален” списък според одита на смарт договора, което означава, че може да бъде измама или да дава предимство на вътрешни лица – още една причина да се концентрирате върху качествени предложения като Base Dawgz.

Купете Base Dawgz

Куче на BASE – $DAWGZ

Крипто пазарът показва силна привързаност към меме монети на кучешка тематика – погледнете само Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB), Dogwifhat ($WIF) и Floki ($FLOKI) – четири от петте топ меме монетите са с кучешка тематика.

Заедно, тези четири меме монети имат над $30 милиарда обща пазарна капитализация от $46 милиарда на всички меме криптовалути. И от началото на годината, всички тези токени са на плюс.

Основните фактори за успеха на меме криптовалутите се крие в силната им общност.

Base Dawgz е уловил вълната на експлозивния растеж на Base веригата

Base веригата, както крипто последователите знаят, е бързо развиваща се мрежа от втори слой на Етериум, стартирана от популярната крипто борса Coinbase в САЩ. Мрежата бележи ръст на активните адреси от създаването си през август миналата година. Basescan показва, че уникалните адреси в мрежата са се увеличили до общо 80 милиона.

Base е предпочитана заради по-ниските си такси и по-бързите транзакции. Освен това, има на разположение базата от 98 милиона потребители на Coinbase за придобиване на нови потребители.

Base конкурира Solana за титлата на водеща верига за меме монети. В действителност, набира скорост по отношение на общата заключена стойност (TVL). Нейната TVL в момента е $1.64 милиарда, в сравнение с $4.25 милиарда на Solana, според данни от DeFiLlama.

Подкрепен от увеличаващия се брой потребители и бързо разрастващата се екосистема на меме монети на Base, Base Dawgz е в завидна позиция да доминира в екосистемата на блокчейна на Coinbase.

Купете Base Dawgz

Не пропускайте следващата 100x меме криптовалута на Base

Base Dawgz привлече значително медийно внимание напоследък с бързото си набиране на средства, което го катапултира от няколко стотин хиляди долара до милиони, и този процес все още не е приключил.

Известни медии като CryptoNews и InsideBitcoins прогнозират, че $DAWGZ може потенциално да достигне увеличение на цената със 100x.

За крипто ентусиастите и инвеститорите, Base Dawgz представя уникална възможност да се включат в новата вълна на меме криптовалутите на Base и да се възползват от потенциалния растеж и награди.

Как да купя Base Dawgz?

Закупуването на Base Dawgz (DAWGZ) е лесно и може да се извърши в няколко прости стъпки. Ето как да го направите:

  1. Посетете сайта на предпродажбата: Отидете на официалния уебсайт на Base Dawgz, където се провежда предпродажбата.
  2. Свържете крипто портфейл: Свържете вашия крипто портфейл, който поддържа BASE, Ethereum (ETH), Solana (SOL), Binance Smart Chain (BNB) или Avalanche (AVAX).
  3. Изберете сумата на инвестиция: Въведете желаната сума, която искате да инвестирате в Base Dawgz токени.
  4. Потвърдете транзакцията: Потвърдете транзакцията чрез вашия портфейл и финализирайте покупката.

Купете Base Dawgz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.