НАЧАЛО Други

Бомбастична прогноза за пазарът на криптовалути от крипто експерт

16.05.2024 7:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бомбастична прогноза за пазарът на криптовалути от крипто експерт

Известният финансов анализатор Раул Пал наскоро направи поразителна прогноза относно бъдещето на пазара на криптовалути, предвиждайки монументален бум през следващите години.

Смелата прогноза на Пал, очертана по време на анализ в „The Everything Code“, прогнозира, че пазарът на криптовалута ще скочи до зашеметяващите $100 трилиона пазарна капитализация.

Въз основа на макроикономическите тенденции след финансовата криза от 2008 г., Пал подчерта централната роля на технологичните акции при оформянето на пазарните траектории по време на спадове.

Пал подчерта историческото предимство на технологичния сектор, който се разраства след пазарни сривове, отбелязвайки, че пазарът на криптовалути, със своята иновативна технология и неизползван потенциал, стои на преден план, за да извлече ползите от следващия икономически спад.

Възползвайки се от закона на Меткалф, който подчертава силата на мрежовите ефекти, Пал подкрепи прогнозата си, предвиждайки скок в приемането, което ще тласне пазара на криптовалути до астрономически висоти.

Повтаряйки настроенията на Пал, бившият изпълнителен директор на ARK Invest Крис Бърниске изрази съгласие със смелата прогноза, признавайки възможността за пазарна капитализация от $100 трилиона за крипто пазарите.

Освен това Кати Ууд, главен изпълнителен директор на ARK Invest, сподели оптимизма на Пал, предвиждайки Биткойн да достигне $1 милион в обозримо бъдеще. Такова постижение би катализирало значителен възходящ тренд в целия пейзаж на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Robinhood обяви обратното изкупуване на акции за $1 милиард

Във вторник Robinhood Markets обяви първия си план да изкупи обратно свои акции на стойност $1 милиард. Този ход е част от стратегията на компанията да премине от стартиращата си фаза към по-зрял етап.

30.05.2024 8:30 1 мин. четене

Готов ли е света за масовото приемане на крипто?

Ако глобалното приемане на криптовалутите се утрои тази година и достигне 15%, резултатът вероятно ще бъде хаотичен.

30.05.2024 8:00 2 мин. четене

БРИКС: Отношенията на Венецуела със съюза са “изключителни”

Президентът на Венецуела Николас Мадуро определи отношенията на страната си с членките на БРИКС и БРИКС+ като “изключителни”.

30.05.2024 7:00 1 мин. четене

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.