НАЧАЛО Биткойн

Боец от UFC пожела да получи своя бонус в Биткойн

14.04.2024 20:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Боец от UFC пожела да получи своя бонус в Биткойн

Ренато Мойкано, бразилският боец, постигна победа в битката си за UFC на 13 април и отправи нетрадиционно искане за бонуса си от $300,000: плащане в Биткойн (BTC).

Часове преди решението на организацията, Мойкано публично изрази предпочитанията си към криптовалутата, предизвиквайки интерес сред инвеститорите и ентусиастите на крипто пазара.

Въпреки искането на Мойкано обаче Макс Холоуей получи бонуса от $300,000 за “Представяне на нощта” за изключителната си победа срещу Джъстин Гейджи. Въпреки че пропусна да получи бонуса, Мойкано прояви спортсменство и призна заслуженото представяне на Холоуей.

Речта на Мойкано след двубоя придоби неочакван обрат, тъй като той изрази възхищението си от Америка, нейната конституция и принципите на Австрийската икономическа школа. Той насърчи другите да се запознаят с трудовете на Лудвиг фон Мизес, по-специално с книгата му “Икономическа политика: “Мисли за днес и утре“, в която се разглеждат икономическите принципи.

Въпреки теоретичните предимства на Биткойн, той е изправен пред практически предизвикателства, като например високите мрежови такси. Застъпничеството на Мойкано за Биткойн като средство за размяна подчертава неговата привързаност към първоначалната визия, очертана от Сатоши Накамото, въпреки тези предизвикателства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.