НАЧАЛО Алткойни

Тази меме криптовалута може да се срине с 50% според крипто експерт

14.04.2024 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази меме криптовалута може да се срине с 50% според крипто експерт

Според известен търговец на криптовалути този меме токена, който в момента преживява спад, може да е готов за значително понижение, след като пробие ключово ниво на подкрепа.

Крипто аналитикът Али Мартинес сподели прозренията си, посочвайки, че меме токена Pepe (PEPE) изглежда се “подготвя за следващия си ход” на фона на последните ценови борби.

Мартинес предупреди за потенциала за значителен спад, ако PEPE не успее да запази позицията си в рамките на диапазона $0.00000793 – $0.00000664, което предполага възможен спад от 54%.

Спадът на PEPE съвпадна с въвеждането от международната борса Coinbase на поддръжка на безсрочни фючърси за меме крптовалути. Това допълнение следва разрешението на Coinbase да предлага безсрочни фючърси върху дигитални активи на инвеститори извън САЩ през септември миналата година.

Coinbase International Exchange също така наскоро разшири поддръжката на вечни фючърси за спорния проект на Сам Олтман за дигиталните активи Worldcoin (WLD) и ORDI (ORDI) – крипто инициатива, целяща да въведе възможности за NFT в блокчейна на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.