НАЧАЛО Други

Блокчейн инвеститор купи имението на Илон Мъск за $29 милиона

03.07.2020 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейн инвеститор купи имението на Илон Мъск за $29 милиона

Милиардерът „Уилям“ Динг Лей току-що закупи дома на Илон Мъск с площ от 16,000+ квадратни метра в Бел Ер, Калифорния за $29 милиона.

Динг купи основната резиденция на Илон Мъск с отстъпка от първоначалната искана цена от $30 милиона, съобщава Wall Street Journal. Динг е китайски национален и технологичен предприемач, който беше най-богатият човек в Китай през 2003 г. Днес той има нетна стойност от над $25 милиарда и е известен с основаването на NetEase, китайска интернет компания, която е вторият по големина издател на видео игри в Китай след Tencent.

Динг е инвеститор в Arcblock.io, платформа, която има за цел да изгради, управлява и внедрява следващото поколение децентрализирани приложения и блокчейн опит, използвайки крипто актива ABT. Пристигането на Динг в Arcblock.io беше обявено за първи път през януари 2018 г.

Той плати за имението на Мъск в брой, след като технологичният предприемач обяви, че ще се отърве от „почти всички физически вещи“ и ще продаде домовете си.

Мъск е собственик на дома от 2012 г., когато го закупи за $17 милиона. Той все още притежава пет други резиденции в Бел Ер, както и разпръснато 47-декарно имение в Северна Калифорния.

Динг притежава и имение в Атертън, Калифорния, което се намира в сърцето на Силициевата долина. Динг закупи този имот за $17,7 милиона през 2011 г.

Самите снимки на къщата можете да откриете тук.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Следващата акция, която може да достигне $1 трилион според Bank of America

В четвъртък се появиха спекулации от Bank of America, че Broadcom може да бъде следващият актив на фондовия пазар с оценка от $1 трилион.

15.06.2024 7:30 2 мин. четене

Байдън може да изгуби президентските избори според Марк Кюбан – ето защо

Въпреки че администрацията на Байдън се ориентира към крипто индустрията, силните страни в бизнеса остават недоволни от прекрачването на границата, което се прави от председателя на SEC Гари Генслер по различни въпроси, свързани с крипто сегмента.

15.06.2024 7:00 2 мин. четене

Инвестициите в крипто надминаха $1 милиард през май

Според данни на KuCoin през май на крипто пазара са направени инвестиции за над $1 милиард, въпреки че е отбелязан лек спад в сравнение с предходния месец.

15.06.2024 6:30 2 мин. четене

Тази акция може да засенчи печалбите от Nvidia през следващите 6 години

Бет Киндиг, главен технологичен анализатор в I/O Fund, твърди, че сред основните играчи в областта на изкуствения интелект (AI) може да има пренебрегната възможност.

15.06.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.