НАЧАЛО Алткойни

Близо 4,000 потребители на 1inch ще получат airdrop на OP токени

септември 7, 2022 8:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Близо 4,000 потребители на 1inch ще получат airdrop на OP токени

Децентрализираният борсов агрегатор 1inch възнаграждава потребителите с безплатни токени за участието им в Optimism - ход, който според организацията допълнително ще стимулира активността в решението за мащабиране на Етериум от втори слой (L2).

1inch обяви във вторник, че ще разпредели поравно 300,000 OP токена сред най-активните си портфейли и редовни потребители на Optimism чрез ретроспективен Merkle airdrop. Компанията заяви, че 3,782 портфейла са били избрани за airdrop събитието. OP е родната криптовалута на Optimism, която дава на притежателите си възможност да участват в многостепенната система за управление на мрежата.

Текущата стойност на OP е $1.22, което представлява ръст от 5% за последните 24 часа, според данни на CoinMarketCap. Токенът се търгуваше на $4.57, когато беше пуснат за първи път през май, но оттогава е изправен пред изключителна волатилност поради основните пазарни условия и т.нар. “airdrop dumpers”. Optimism стана свидетел на рязко нарастване на търсенето, след като проектът обяви многофазната си програма за airdrop.

1inch се разгърна в Optimism през август 2021 г., като съоснователят Сергей Кунц изтъкна по-бързи скорости на транзакциите след интеграцията. В четвъртък Кунц заяви, че интеграцията на 1inch с Optimism е довела до “значителна активност в мрежата”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ще има ли споразумение между Ripple и SEC?


Към август 2022 г. над 45,000 портфейла са взаимодействали с протоколите на 1inch в Optimism, заявиха от компанията. От този общ брой 28,600 портфейла са извършили по-голямата част от транзакциите си в L2 решението.

Фондация Optimism, натоварена с надзора на мрежата, представи нова структура на управление през април тази година. Новосъздаденият “Optimism Collective” се управлява от два компонента: “Къщата на гражданите”, натоварена с разпределянето на финансирането чрез приходите и “Къщата на токените”, която отговаря за гласуването на подобренията на протокола.

Общата заключена стойност (TVL) на Optimism достигна връхна точка от над $1.1 милиарда в началото на август, според DeFi Llama. В момента TVL на мрежата възлиза на $892.9 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.