НАЧАЛО Други

Българското черноморие посреща технологичната конференция BlackSeaChain 2022

юни 24, 2022 20:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Българското черноморие посреща технологичната конференция BlackSeaChain 2022

Двудневна конференция посветена на тенденциите в развитието на блокчейн технологиите и въздействието им върху дигиталната трансформация на бизнеса и обществото.

На 1-2 септември, в хотел Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс на Златни пясъци ще се проведе първата голяма блокчейн конференция в България  – BlackSeaChain 2022. Събитието ще събере на живо над 40 презентатора  – топ блокчейн програмисти и представители на водещи блокчейн компании, които ще покажат своите най-успешни проекти и експертиза, трансформиращи бизнеса в прозрачна, децентрализирана и ефективна дигитална среда.


Блокчейн технологията набира сериозна скорост в почти всички сектори на традиционния бизнес. Този форум ще фокусира върху развитието на локалната екосистема и нейната ангажираност в международни утвърдени проекти, за да създаде още повече възможности за иновативни бизнес решения и успешни партньорства. 


Конференцията е подходяща за блокчейн програмисти, софтуерни архитекти, бизнес предприемачи, адвокати, счетоводители, крипто ентусиасти, инвеститори, финансисти и всеки, който има интерес към приложението и разработването на блокчейн технологиите и техния огромен потенциал. 

На събитието ще презентират лектори от България, Холандия, Швеция, Индия, Белгия, Полша, Англия и Германия. Презентациите ще бъдат на български и английски на две паралелни сцени с фокус върху:


  •  настоящето и бъдещето на децентрализираните икономика и финанси;

  •  предизвикателствата пред данъчната и законовата рамка даваща основание за тяхното правно съществуване;

  •  Web 3.0 и новите бизнес модели ;

  •  създаване и приложение на на ефективни и сигурни крипто портфейли;

  •  новата мания в света на криптовалутите – NFTs;

  •  иновативни решения със смарт контракти;

  • интеграции между блокчейн технологиите, IoT и AI и още много интересни теми.


Конференцията ще има и експо зона за блокчейн софтуер и хардуер с множество интересни демонстрации, както и NFT галерия. Гостите ще могат да се включат в специален нетуъркинг обяд по време на двата дни, както и щуро коктейл парти в края на събитието. 


BlackSeaChain 2022  се организира от Quanterall в партньорството с LimeChain, Nexo, Ambire, INDUSTRIA Tech, Hack.bg, ReCheck, Bithope, Motion Software и weiChain. 


Повече информация за събитието можете да намерите на сайта: https://www.blackseachain.com


Резервирайте своя билет на специална ранна цена преди края на юни – https://www.blackseachain.com/#tickets-section


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене