Home

Bitstamp премахва обвързаната с еврото стабилна монета на Tether

27.06.2024 6:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitstamp премахва обвързаната с еврото стабилна монета на Tether

Борсата за криптовалути Bitstamp се подготвя за пълното прилагане на европейския регламент за пазарите на криптовалути (MiCA), като премахва от платформата си стабилната монета на Tether, Euro Tether (EURt), която е обвързана с еврото.

Bitstamp, която беше сред първите борси, листнали Euro Tether през ноември 2021 г., обяви на 26 юни, че EURT ще бъде изваден от списъка до края на юни.

Този ход е в съответствие с усилията на компанията за постигане на съответствие, тъй като MiCA трябва да влезе в сила на 30 юни.

Джеймс Съливан, управляващ директор на Bitstamp за Обединеното кралство, изрази подкрепата на борсата за целта на MiCA за уеднаквяване на крипто регулациите в целия Европейски съюз.

Освен това се смята, че ограничението на Bitstamp върху деноминираните в евро стабилни монети няма да засегне тези, обвързани с други валути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Регулации Новини

Южна Корея планира да отложи крипто данъка на фона на пазарните опасения

Южнокорейските законодатели предложиха да отложат въвеждането на данъци върху капиталовите печалби от криптовалути до 2028 г., като се позоваха на настоящите негативни пазарни настроения.

16.07.2024 9:00 1мин. четене

Хонконг издаде предупреждение за нелицензирани крипто борси

Комисията за ценни книжа и фючърси на Хонконг (SFC) издаде предупреждения срещу седем платформи за търговия с криптовалути за незаконна дейност без подходящи лицензи в региона.

16.07.2024 7:30 1мин. четене

Преразглежда ли Китай Биткойн забраната си?

На фона на неотдавнашните дискусии в социалните медии, които предполагат потенциален обрат, позицията на Китай по отношение на Биткойн остава спорна тема в криптовалутната общност.

16.07.2024 6:30 2мин. четене

Очаква ли ни подобрено взаимодействие между банките и крипто сектора?

Финансовите институции в САЩ може скоро да изпитат засилено взаимодействие с компаниите за дигитални активи съгласно ръководството, предложено от Федералната корпорация за застраховане на депозитите (FDIC).

14.07.2024 19:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.