НАЧАЛО Алткойни

BitMEX забавя издаването на своя платформен токен

октомври 3, 2022 19:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BitMEX забавя издаването на своя платформен токен

BitMEX решиха да отложат стартирането на собствения си токен BMEX, като взеха предвид незадоволителните пазарни условия по това време и се надяват стартирането да бъде в среда, в която притежателите биха могли да получат най-добър шанс за възвръщаемост.

Изпълнителният директор на компанията, Александър Хьоптнер обясни, че екипът ще обсъди дали в бъдеще ще има друг огромен спад, преди да прецени конкретното време за листване на токена BMEX.

През юли от BitMEX заявиха:

Въпреки че сме готови да пуснем BMEX на борсата, настоящите пазарни условия не са идеални и искаме да пуснем токена на борсата в среда, която му дава най-добър шанс да възнагради вас, неговите притежатели.

Подобно на други борсови токени, като BNB на борсата Binance и FTT на FTX, валутата на платформата е дигитален токен, емитирана от самата платформа.

Платформената валута има по-диверсифицирана стойностна подкрепа от традиционните активи като Биткойн (BTC).

Поради това притежателите на монетата BMEX ще имат право на отстъпки от таксите за транзакции на BitMEX, както и други предимства.

През май Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ (CFTC) глоби тримата съоснователи на BitMEX с по $10 милиона за нарушаване на изискванията за борба с изпирането на пари и получиха условни присъди.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Близо 70% спад на приходите от копаене


Трите компании не са въвели “KYC” процеси за своите американски клиенти, което е позволило на борсата им да бъде ефективна платформа за пране на пари, обработвайки до $209 милиона подозрителни транзакции, заявиха прокурорите.

През август миналата година BitMEX се съгласи да плати $100 милиона, за да уреди дългогодишни граждански обвинения, че е позволила незаконни транзакции и е нарушила правилата за борба с изпирането на пари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.