Home

BitMEX забавя издаването на своя платформен токен

03.10.2022 19:48 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BitMEX забавя издаването на своя платформен токен

BitMEX решиха да отложат стартирането на собствения си токен BMEX, като взеха предвид незадоволителните пазарни условия по това време и се надяват стартирането да бъде в среда, в която притежателите биха могли да получат най-добър шанс за възвръщаемост.

Изпълнителният директор на компанията, Александър Хьоптнер обясни, че екипът ще обсъди дали в бъдеще ще има друг огромен спад, преди да прецени конкретното време за листване на токена BMEX.

През юли от BitMEX заявиха:

Въпреки че сме готови да пуснем BMEX на борсата, настоящите пазарни условия не са идеални и искаме да пуснем токена на борсата в среда, която му дава най-добър шанс да възнагради вас, неговите притежатели.

Подобно на други борсови токени, като BNB на борсата Binance и FTT на FTX, валутата на платформата е дигитален токен, емитирана от самата платформа.

Платформената валута има по-диверсифицирана стойностна подкрепа от традиционните активи като Биткойн (BTC).

Поради това притежателите на монетата BMEX ще имат право на отстъпки от таксите за транзакции на BitMEX, както и други предимства.

През май Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ (CFTC) глоби тримата съоснователи на BitMEX с по $10 милиона за нарушаване на изискванията за борба с изпирането на пари и получиха условни присъди.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Близо 70% спад на приходите от копаене


Трите компании не са въвели “KYC” процеси за своите американски клиенти, което е позволило на борсата им да бъде ефективна платформа за пране на пари, обработвайки до $209 милиона подозрителни транзакции, заявиха прокурорите.

През август миналата година BitMEX се съгласи да плати $100 милиона, за да уреди дългогодишни граждански обвинения, че е позволила незаконни транзакции и е нарушила правилата за борба с изпирането на пари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Набира ли DogWifHat инерция и може ли да се насочи към нови върхове?

DogWifHat (WIF) се очертава като важен меме токен, който скочи от $1.60 до над $2.80 за малко повече от седмица, с потенциал да достигне $3.50 и повече.

23.07.2024 22:00 2мин. четене

Очаква се рали за XRP, тъй като инвестициите на китовете се увеличават

Наскоро XRP показа признаци на потенциален пробив след дълъг период на ценова стабилност, като инвеститорите очакват евентуално покачване над $0.60.

23.07.2024 20:30 1мин. четене

Анализатор прогнозира, че Avalanche ще последва скока на Solana – ето каква е целта му

Известен крипто анализатор прогнозира, че Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум (ETH), ще отрази неотдавнашното възходящо движение на Solana (SOL).

23.07.2024 20:00 1мин. четене

Всички стари криптовалути ще се появят на Уолстрийт според експерт

По време на участието си в предаването Squawk Box на CNBC крипто експертът Антъни Помплиано сподели прозренията си за потенциалния приток на средства в спот Етериум ETF.

23.07.2024 18:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.