НАЧАЛО Алткойни

BitMEX забавя издаването на своя платформен токен

октомври 3, 2022 19:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BitMEX забавя издаването на своя платформен токен

BitMEX решиха да отложат стартирането на собствения си токен BMEX, като взеха предвид незадоволителните пазарни условия по това време и се надяват стартирането да бъде в среда, в която притежателите биха могли да получат най-добър шанс за възвръщаемост.

Изпълнителният директор на компанията, Александър Хьоптнер обясни, че екипът ще обсъди дали в бъдеще ще има друг огромен спад, преди да прецени конкретното време за листване на токена BMEX.

През юли от BitMEX заявиха:

Въпреки че сме готови да пуснем BMEX на борсата, настоящите пазарни условия не са идеални и искаме да пуснем токена на борсата в среда, която му дава най-добър шанс да възнагради вас, неговите притежатели.

Подобно на други борсови токени, като BNB на борсата Binance и FTT на FTX, валутата на платформата е дигитален токен, емитирана от самата платформа.

Платформената валута има по-диверсифицирана стойностна подкрепа от традиционните активи като Биткойн (BTC).

Поради това притежателите на монетата BMEX ще имат право на отстъпки от таксите за транзакции на BitMEX, както и други предимства.

През май Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ (CFTC) глоби тримата съоснователи на BitMEX с по $10 милиона за нарушаване на изискванията за борба с изпирането на пари и получиха условни присъди.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Близо 70% спад на приходите от копаене


Трите компании не са въвели „KYC“ процеси за своите американски клиенти, което е позволило на борсата им да бъде ефективна платформа за пране на пари, обработвайки до $209 милиона подозрителни транзакции, заявиха прокурорите.

През август миналата година BitMEX се съгласи да плати $100 милиона, за да уреди дългогодишни граждански обвинения, че е позволила незаконни транзакции и е нарушила правилата за борба с изпирането на пари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене