НАЧАЛО Биткойн

Цената на Биткойн може да достигне 250,000$ до 2022г.

13.12.2018 13:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Биткойн може да достигне 250,000$ до 2022г.

BTC бикът, Тим Дрейпър, вярва, че Биткойн цената все още е на път да удари четвърт милион долара до 2022 година.

На срещата на върха на “Crypto Invest” в Лос Анджелис, Дрейпър каза пред AMTV, че той се придържа към прогнозата си, до голяма степен защото най-голямата криптовалута няма политическия характер на хартиените пари, подкрепяни от правителствата.

Точно сега има 86 трилиона долара политическа валута. Те го наричат ​​”фиат” валута, но тя е политическа. И смятам, че тази валута бавно ще бъде изядена от по-добра валута, която е глобална и децентрализирана. Това е просто по-добра валута. Биткойн е по-добра валута. И мисля, че Биткойн ще бъде една от петте криптовалути. 

Настроението беше повторено от главния изпълнителен директор на ShapeShift Ерик Ворхийс.

Според Дрейпър, криптовалутата и блокчейн технологията ще направят повече, от колкото да унищожат стойността на традиционните валути. Той вярва, че те предлагат и възможност за трансформация, за да променят начина, по който правителства по света правят бизнес.

Мисля, че правителството може да бъде трансформирано по този огромен, огромен начин. Имате токен, който е глобален и децентрализиран. Токенът сега е на перфектен леджър, наречен блокчейн, така че да не изисквате цялото това специално счетоводство, защото счетоводството вече е направено.

Тогава можете да изградите интелигентни договори, така че всички тези договори да са вградени в облака, така че всичко, което се предполага, че ще се случи в даден договор, се случва. И тогава имате всички тези големи данни. Имате способността да вземате тези данни, да добавяте изкуствен интелект към тях и да вземате решения. Помислете какво прави един бюрократ. Можете да замените целия бюрократ с изкуствен интелект, интелигентен договор и блокчейн. 


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ще отмени ли Китай забраната за Биткойн?

Китай, който преди беше известен със строгата си позиция по отношение на криптовалутите, изглежда преразглежда подхода си към Биткойн.

27.04.2024 9:00 1 мин. четене

Поредният финансов гигант разкри експозиция към Биткойн (BTC)

Според информацията, BNY Mellon, известна като най-старата банка в САЩ, е направила важно разкритие в документи, подадени до Комисията по ценните книжа и борсите.

26.04.2024 15:00 1 мин. четене

БРИКС: Биткойн може изцяло да промени световните финанси – МВФ

На фона на стремежа на алианса БРИКС за приемане на дигитални валути Международният валутен фонд (МВФ) наскоро започна дискусии относно Биткойн и неговия потенциал да промени световния финансов пейзаж.

26.04.2024 14:00 2 мин. четене

Рекорден отлив на капитал от Биткойн тръста на Grayscale

Биткойн тръстът на Grayscale (GBTC) преживя безпрецедентен период на негативни настроения на инвеститорите, надминавайки всяка известна поредица в историята на световните ETF фондове.

26.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.