НАЧАЛО Биткойн

Биткойн проби $ 12,000, годишният връх изглежда достижим

юли 9, 2019 2:42 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн проби $ 12,000, годишният връх изглежда достижим

Неотдавнашното рали на Биткойн може да продължи нагоре.

Водещата криптовалута се търгува над горната Vera граница, според нов анализ на Bloomberg.


Индикаторът сигнализира за възходящи и низходящи тенденции, като сега показва, че на хоризонта може да има пробив.


Биткойн следи подобна тенденция от средата на февруари и оттогава досега е пробивал годишните върхове поне веднъж на месец. Криптовалутата за първи път тази година, в началото на февруари, скочи над горната граница и скоро след това достигна нов годишен връх.


Лица от индустрията също внимателно следят последния ход на Биткойн. Бичите настроения потвърждават, че способността на индустрията да привлича големи корпоративни и технологични играчи като Facebook и Fidelity се засилва.


Според Едуард Моя, главен пазарен стратег в Oanda Corp., световен лидер в областта на валутните данни и валутната търговия за клиенти на дребно и корпоративни клиенти:


Биткойн изглежда, че може да се готви за голям пробив, тъй като институционалният интерес към блокчейн технологията не показва признаци на забавяне. Подобните на балон печалби този път са движени от солиден институционален интерес, и въпреки че сигурността все още е голям риск, изглежда, че Биткойн преодоля много от първоначалните си [проблеми].


В момента, BTC е нараснал със 7.60%, до $ 12,327. Етериум се е покачил с 2.44%, до $ 313.48. XRP е на зелено с 1.45%, като се търгува на $ 0.402. Лайткойн е нараснал с 3.17%, до $ 123.65.


Техническите анализатори оценяват шансовете на Биткойн за повторно тестване на своите годишни максимуми близо до $ 14,000, като алткойн пазарът се опитва да върви в крак с крипто-краля.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Централизацията на Биткойн майнинга през годините

През последните години се наблюдава постепенна, но постоянна тенденция все по-малко пулове за добив на Биткойн (BTC) да доминират в по-голямата част от световната мрежа и да откриват блокове.

септември 24, 2023 16:00 2 мин. четене

Биткойн или фиат: Кое е по-добре за Индия на фона на спадащата рупия

Индийската рупия (INR) преживя труден месец, като отбеляза забележимо поевтиняване на валутния пазар въпреки последните тенденции на дезинфлация на цените в страната.

септември 24, 2023 15:00 2 мин. четене

Уолстрийт в готовност да налеят свеж капитал в крипто пространството

Основателят на SkyBridge Capital Антъни Скарамучи очерта потенциален катализатор, който може да окаже положително въздействие върху Биткойн (BTC) и други криптовалути.

септември 24, 2023 13:00 2 мин. четене

Държава от Централна Америка използва Биткойн за президентските избори

В резултат на базовата технология на Биткойн по време на общите избори в Гватемала през 2023 г. се появи забележителен случай. 

септември 24, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.