НАЧАЛО Биткойн

Биткойн проби $ 12,000, годишният връх изглежда достижим

юли 9, 2019 2:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн проби $ 12,000, годишният връх изглежда достижим

Неотдавнашното рали на Биткойн може да продължи нагоре.

Водещата криптовалута се търгува над горната Vera граница, според нов анализ на Bloomberg.


Индикаторът сигнализира за възходящи и низходящи тенденции, като сега показва, че на хоризонта може да има пробив.


Биткойн следи подобна тенденция от средата на февруари и оттогава досега е пробивал годишните върхове поне веднъж на месец. Криптовалутата за първи път тази година, в началото на февруари, скочи над горната граница и скоро след това достигна нов годишен връх.


Лица от индустрията също внимателно следят последния ход на Биткойн. Бичите настроения потвърждават, че способността на индустрията да привлича големи корпоративни и технологични играчи като Facebook и Fidelity се засилва.


Според Едуард Моя, главен пазарен стратег в Oanda Corp., световен лидер в областта на валутните данни и валутната търговия за клиенти на дребно и корпоративни клиенти:


Биткойн изглежда, че може да се готви за голям пробив, тъй като институционалният интерес към блокчейн технологията не показва признаци на забавяне. Подобните на балон печалби този път са движени от солиден институционален интерес, и въпреки че сигурността все още е голям риск, изглежда, че Биткойн преодоля много от първоначалните си [проблеми].


В момента, BTC е нараснал със 7.60%, до $ 12,327. Етериум се е покачил с 2.44%, до $ 313.48. XRP е на зелено с 1.45%, като се търгува на $ 0.402. Лайткойн е нараснал с 3.17%, до $ 123.65.


Техническите анализатори оценяват шансовете на Биткойн за повторно тестване на своите годишни максимуми близо до $ 14,000, като алткойн пазарът се опитва да върви в крак с крипто-краля.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене