НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум са „недосегаеми“, твърди експерт от Fidelity

август 1, 2022 15:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум са „недосегаеми“, твърди експерт от Fidelity

Водещият макростратег на Fidelity Джуриен Тимър твърди, че Биткойн и Етериум са достигнали точка, в която нямат конкуренция.

В интервю за Real Vision Тимър сравни Биткойн и Етериум с американския технологичен гигант Apple и неговото огромно присъствие и господство в индустрията.

Според закона на Меткалф, колкото по-голяма става мрежата, толкова по-експоненциално става оценката на тази мрежа. 

И аз съм използвал примера с компютрите на Apple, където можете да видите, ако погледнете годишните им приходи, че колкото повече iPhone-и и всички тези неща продават, оценката им се увеличава експоненциално… 

… и тогава, когато се стигне до момента, в който мрежата е толкова мощна, че има толкова голям ров около нея, че дори и да изобретя много по-добър iPhone утре, никога няма да мога да проникна в тази мрежа, защото тя е твърде мощна.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: При Solana има „твърде много червени флагове“, твърди крипто изследовател


Тимър каза, че макар други криптопроекти да продължават да съществуват и да се конкурират с двата най-големи цифрови актива по пазарна капитализация, Биткойн и Етериум вече са се утвърдили като водещи.

И аз мисля, че Етериум и Биткойн са достигнали тези прагове. Това не означава, че няма да има други монети и други мрежи. Но мисля, че те са преминали теста, за да станат достатъчно големи, за да им се вярва и да се приемат сериозно, нали? 

Преди няколко години много инвеститори казаха: „Е, това може да бъде регулирано и да спре да съществува доста бързо“. Мисля, че този кораб отплава.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене