НАЧАЛО Други

BIthumb съкращават 50% от служителите си

март 19, 2019 16:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BIthumb съкращават 50% от служителите си

Голямата южнокорейска крипто борса Bithumb съобщава, че съкращава до 50% от работната си сила, според доклад от 18 март.

Според доклада, неназован служител потвърждава, че борсата ще намали персонала си от 310 (в началото на март) до около 150 и предлага доброволен план за съкращения и подкрепа за обучение на служителите:

Доброволното пенсиониране е част от нашата програма за подкрепа на бивши служители и е предназначена да осигури помощ и обучение за наемане на работа. Освен това, обемът на търговията на Bithumb намаля в сравнение с предходната година, така че се опитваме да осигурим вътрешни мерки. Ще продължим да добавяме необходимия персонал за различни нови предприятия.

На фона на крипто-зимата, докладваният от Bithumb ход за намаляване на броя на персонала си е предшестван от множество други фирми в сектора; сред последните, които са направили значителни съкращения през последните месеци, са крипто добивния гигант Bitmain, фирмата за блокчейн софтуер ConsenSys, децентрализираната социална мрежа Steem it и крипто борсите stellar x/“>Coinsquaretron g>,и Huobi.

Според CoinMarketCap (CMC), Bithumb виждат около $1,3 милиарда в 24-часовата търговия до момента на публикуване. Борсата беше премахната от глобалната класация на CMC през януари 2018, поради тревогите на сайта заради „крайните различия в цените от останалия свят” на платформата и колегите й от Южна Корея.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене