НАЧАЛО Други

Bithumb се разраства в Тайланд

юли 16, 2018 17:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bithumb се разраства в Тайланд

Един от най-големите обмени на криптовалути в Южна Корея, Bithumb, се разширява Тайланд.

Борсата работи по одобрението от страна на местните финансовите регулатори на двете страни. Новото местоположения е част от глобалния план за разширяване на обмена.

В момента Bithumb работи по одобрението на Тайландската комисия за ценни книжа и борси (SEC), съобщиха местните медии в петък. Обменът е вторият по големина в Южна Корея с 24-часов обем от около 358 милиона $.

Тайландски дъщерно дружество, Bithumb (Тайланд) Company Limited, с регистриран капитал от 3 милиона бата (~ 90 000 щатски долара). Джонет цитира дружеството, обяснявайки причината за разширяването му на пазара в Тайланд:

Тайланд е активна в областта на електронната търговия и финтех индустрията, а правителството насърчава интелигентния градски бизнес.
Тайланд наскоро завърши своята регулаторна рамка за криптовалутите и ICO проекти. Bithumb изгражда своя тайландски сайт, добави публикацията, като отбеляза, че планира стартира официално през октомври.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене

Политиците в ЕС критикуват ролята на Amazon в дигиталното евро

Членове на Европейския парламент (ЕП) разкритикуваха решението на Европейската централна банка (ЕЦБ) да привлече Amazon за партньор.

септември 30, 2022 10:12 1 мин. четене