НАЧАЛО Биткойн

Bitdeer разкри нов чип за добив на Биткойн (BTC)

07.06.2024 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitdeer разкри нов чип за добив на Биткойн (BTC)

Bitdeer Technologies представи най-новата си иновация, чипа SEAL04, като част от технологичната си пътна карта за платформата SEALMINER, чието пускане на пазара е планирано за второто тримесечие на 2025 г.

Този чип може да се похвали със забележителна енергийна ефективност, насочена към 5J/TH (джаула на терахаш), което е значително подобрение в сравнение със средната стойност за индустрията от 29J/TH.

Проектиран да захранва машината от четвърто поколение SEALMINER, чието масово производство е планирано за четвъртото тримесечие на 2025 г., чипът SEAL04 има за цел да отговори на енергоемкия характер на добива на Биткойн, като оптимизира консумацията на енергия до 5.5-6J/TH.

Този пробив в сектора на крипто добива обещава повишена производителност на майнинг дейностите, като същевременно минимизира потреблението на енергия, като по този начин намалява оперативните разходи и въздействието върху околната среда.

Технологичната пътна карта на Bitdeer има за цел да насърчи прозрачността на майнинг операциите, предлагайки информация за технологичния напредък, доставката на оборудване и анализа на данни за възможностите на машините, инвентара и поведението при покупка.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ банката на Сингапур планира да управлява $370 милиарда до 2 години

DBS Group, която е най-голямата банка в Югоизточна Азия, се стреми към това да управлява 500 милиарда сингапурски долара ($369.7 милиарда) до 2026 г.

13.06.2024 14:00 1 мин. четене

MicroStrategy набира средства, за да купи още Биткойн

Един от най-големите институционални притежатели на Биткойн MicroStrategy обяви днес, че възнамерява да предложи, в зависимост от пазарните условия и други фактори, конвертируеми първостепенни облигации с падеж 2032 г. на обща стойност $500 милиона в частно предлагане на лица, за които има основания да се смята, че са квалифицирани институционални купувачи.

13.06.2024 13:54 1 мин. четене

Уорън Бъфет е изпуснал $4.5 милиарда в печалби от Apple

Уорън Бъфет постигна забележителен рекорд за натрупване на богатства както по време на бичи, така и по време на мечи пазари и беше коронован за „Оракулът от Омаха“.

13.06.2024 13:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.