НАЧАЛО Биткойн

Биткойн все още не е приключил бичия си цикъл – какво да следим

19.05.2024 10:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн все още не е приключил бичия си цикъл – какво да следим

Ръководителят на платформата за блокчейн анализи CryptoQuant вярва, че Биткойн (BTC) в момента е само по средата на своя бичи цикъл.

Ки Йонг Джу твърди, че пазарната капитализация на BTC се увеличава с по-бързи темпове от реализираната й капитализация, тенденция, която той очаква да продължи приблизително две години.

Метриката за реализирана капитализация изчислява цената на всеки Биткойн при последното му движение, като помага да се оцени колко притежатели са на печалба или на загуба.

„Ако този модел продължи, бичият цикъл може да приключи до април 2025 г.“, обясни Йънг Джу.

[reamdore id=”111362″]

Към момента на писане на статията BTC се търгува на $66,900. Водещата криптовалута по пазарна капитализация регистрира скок от около2% през последните 24 часа и повече от 10% през последната седмица.

CryptoQuant също така отбелязва, че краткосрочните притежатели в момента продават BTC на ниски, което показва, че търговците са изчерпали своите нереализирани печалби и намалява натиска за продажба на пазара на BTC.

Освен това Биткойн балансите на бюрата за извънборсова търговия (OTC) се стабилизираха, което предполага, че на пазара навлиза по-малко предлагане.

Въпреки това, анализаторската фирма предупреждава, че търсенето от страна на дългосрочни притежатели и големи инвеститори трябва да се ускори, за да се запази ценовото рали.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Най-големият телеком в Европа започва да копае Биткойн

По време на Биткойн конференцията в Прага, състояла се между 13 и 15 юни, представител на една от най-големите телекомуникационни компании в света излезе с важно съобщение.

14.06.2024 23:58 2 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна под $66,000 – каква е причината?

Цената на Биткойн (BTC) продължава да изпитва затруднения да пробие на нивото от $67,000. Стойността на актива дори падна под $66,000 през последния час. На какво се дължи това?

14.06.2024 19:15 2 мин. четене

Изключително оптимистична прогноза за цената на Биткойн от Bernstein

Bernstein прогнозира, че Биткойн (BTC) ще достигне $1 милион до 2033 г., като върхът на настоящия му цикъл ще бъде $200,000.

14.06.2024 16:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.