НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Трейдър разкри плановете си за купуване на BTC – ето какво мисли

май 15, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Трейдър разкри плановете си за купуване на BTC – ето какво мисли

Лицето, което успешно се възползва от ралито на Биткойн (BTC) тази година и продаде на цена от $30,000, очерта плановете си за повторно навлизане на крипто пазарите.

По време на неотдавнашна стратегическа сесия анализаторът, познат като “DonAlt“, предположи, че поведението на цената на Биткойн може да наподобява моделите, наблюдавани в началото на март тази година.

Според DonAlt BTC е преживял значителен мечи капан през март, когато е пробил под нивото на подкрепа от $21,000, само за да се възстанови скоро след това и да се покачи към $30,000.

Трейдърът споделя, че подобна възможност може да възникне за BTC, след като той проби подкрепата на ниво $27,200 и достигна дъно от $26,270 миналата седмица.

В тази конкретна ситуация DonAlt предлага да бъдете нащрек за това.

Пробивът на нивото на подкрепа ($27,200) може да се разглежда като положителен знак и потенциално да представлява възможност за търговия.

DonAlt изрази желание да се възползва от подобна ситуация.

Въпреки че експертът вярва, че все още има шанс биковете на BTC да си възвърнат контрола върху пазарите, той предупреждава, че Биткойн остава мечи, докато търговската му стойност остава под $27,200.

Пробивът означава мечи настроения. До надхвърлянето на тази граница ситуацията остава меча. Разглеждането на пробива като неуспех няма смисъл, докато той действително не се провали.

При неотдавнашния пробив на важно ниво би било по-разумно да не се излиза от пазара или да се избягва търговия в тази посока, освен ако подкрепата не бъде успешно възстановена.

Това би предоставило доказателство за сила, би установило насочваща тенденция и би предложило сигурна позиция за управление на риска.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.