НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Според Тоун Вaйс стабилно и постепенно повишаване би било по-добре

март 21, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Според Тоун Вaйс стабилно и постепенно повишаване би било по-добре

Ветеранът в крипто търговията предполага, че параболичният скок на Биткойн през 2019 г. може да представлява проблем за бъдещото ценово действие на дигиталната валута.

В неотдавнашнo видео Тоун Вайс заяви, че не би искал да види как BTC надхвърля нивото от $35,000 наведнъж, тъй като това може да доведе до усложнения.

Той обясни, че през 2019 г. стойността на Биткойн е нараснала с невероятните 200% за четири месеца, след като е достигнала най-ниската си точка. След това обаче цената остана в застой повече от година, включително внезапния спад със 70%.

Вайс смята, че това се е случило, защото растежът на стойността на Биткойн се е рализирал твърде бързо и не е успял да създаде стабилна основа, която да поеме разпродажбите.

Вместо това той смята, че по-бавен и стабилен модел на растеж ще се отрази по-добре на дигиталната валута. Вайс предполага, че постепенното нарастване до $50,000 ще бъде по-благоприятно и ще намали вероятността Биткойн да падне обратно до $30,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки предупреждава за системна инфлация в САЩ


Според него, ако Биткойн пробие нивото от $35,000 през следващите месеци, водещият по пазарна капитализация дигитален актив може да се възстанови някъде между $50,000 и $60,000.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува за около $28,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.