НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще стигне шестцифрена сума този цикъл според крипто анализатор

24.05.2024 8:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще стигне шестцифрена сума този цикъл според крипто анализатор

Анализаторът и трейдър Кевин Свенсън е оптимистично настроен за Биткойн (BTC) след значителното увеличение на цената му през последната седмица.

Свенсън заяви, че Биткойн е в параболичен тренд от четвъртото тримесечие на 2023 г. насам и може да достигне приблизително $90,000.

Той обясни, че след като достигне целта от $90,000, BTC може да претърпи корекция, но това няма да означава край на цикъла. Напротив, това ще бъде фаза за консолидация и здравословна пазарна активност, която ще позволи навлизането на нови инвеститори.

Така че това не е краят на цикъла, когато достигнем пробив от $90,000… това е просто зона за охлаждане, за да тръгнем хоризонтално за повторно натрупване, здравословна ценова активност, да позволим на монетите да сменят собствениците си. Нека цяла нова група инвеститори да се включат в това странично действие. Това е здравословно. И след това се стремим отново да потеглим нагоре…

…и да, вероятно можем да стигнем до шестцифрени числа в този цикъл. Напълно вероятно е да го направим.“

Свенсън също така призна възможността Биткойн да не достигне границата от $90,000. Той отбеляза, че ако BTC не успее да постигне тази цел, той може да прекъсне параболичния тренд и да се търгува странично, преди да възобнови възходящата си траектория.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на ниво от $69,693 , което представлява ръст от около 6% през последните седем дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изключително оптимистична прогноза за цената на Биткойн от Bernstein

Bernstein прогнозира, че Биткойн (BTC) ще достигне $1 милион до 2033 г., като върхът на настоящия му цикъл ще бъде $200,000.

14.06.2024 16:30 2 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

Ето какво ще определи бъдещата траектория на Биткойн според директора на CryptoQuant

Ки Йонг Джу, ръководител на CryptoQuant, каза, че Биткойн търговията в САЩ определя непосредственото бъдеще на цените на криптовалутите.

14.06.2024 9:30 1 мин. четене

Биткойн и златото като хедж при изкуствено причинена от правителството инфлация

Макро анализатор към инвестиционната банка Fidelity смята, че трябва да има значително увеличение на паричното предлагане, за да се приемат Биткойн (BTC) и златото като хедж в случай на изкуствено причинена от правителството инфлация.

14.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.