НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще стигне $100,000 след халвинга според директора на Bitwise

20.04.2024 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще стигне $100,000 след халвинга според директора на Bitwise

Цената на Биткойн отново се покачва, като се приближава до $70,000 след забележителен скок от близо 5% само за един ден.

Няколко експерти от бранша, включително главният изпълнителен директор на Bitwise Хънтър Хорсли, предвиждат, че Биткойн може да достигне $100,000 след халвинга.

Хънтър Хорсли предполага, че регистрираните инвестиционни консултанти и многофамилните офиси дискретно инвестират в Биткойн, като очакват по-голяма откритост за тези инвестиции в бъдеще. Той отхвърля твърденията, че неотдавнашните ценови колебания са свързани с геополитическо напрежение, като подчертава значението на устойчивото ново търсене и намалената наличност на продавачи след халвинга.

Артър Хейс, съосновател на BitMEX, прогнозира, че след халвинга Биткойн ще надхвърли $100,000 и вероятно ще достигне $750,000 до 2026 г. Той подчертава ролята на Биткойн в оспорването на традиционните финансови системи.

Антъни Скарамучи, основател на Skybridge Capital, споделя бича перспектива, като прогнозира рали на Биткойн до $200,000, стимулирано от положителните пазарни показатели и предстоящия халвинг.

Въпреки тези оптимистични настроения JP Morgan остава скептична, като предполага потенциален низходящ тренд за Биткойн и твърди, че въздействието на халвинга вече е оценен на пазара. Хънтър Хорсли обаче не е съгласен с това, като твърди, че значението на халвинга е подценено.

Със засилването на дискусиите около халвинга за цената на Биткойн, стойността на криптовалутата продължава да се възстановява от неотдавнашните си спадове. Точността на тези прогнози скоро ще бъде подложена на тест с наближаването на халвинга.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Най-големите американски хедж фондове са натрупали над $2.6 милиарда в Биткойн ETF

Нови данни от брокерската компания River разкриват, че някои от най-големите американски хедж фондове са натрупали акции в борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) на стойност милиарди долари.

21.05.2024 13:30 1 мин. четене

Британският върховен съд напълно отхвърли твърдението на Крейг Райт, че е създал Биткойн

Съдията от Обединеното кралство Джеймс Мелър публикува публично одобреното решение по съдебно дело, в което участват австралийският предприемач Крейг Райт и Алиансът за отворени криптопатенти (COPA).

21.05.2024 13:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в ерата на институционалните инвестиции – големите риби наливат милиарди в крипто

Според скорошни данни от фирмата за пазарно разузнаване IntoTheBlock, големите крипто инвеститори са увеличили значително своите Биткойн притежания, натрупвайки десетки милиарди долари от пускането на спот ETF през януари.

21.05.2024 10:00 1 мин. четене

Колко трябва да е цената на Биткойн, за да надмине среброто?

През 2024 г. среброто направи забележително завръщане, изпреварвайки биткойн като осмият най-голям актив по пазарна капитализация, след като загуби позицията си през март.

21.05.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.