НАЧАЛО Биткойн

„Биткойн ще е част от всички инвестиционни портфейли“ – Томас Фарли

август 15, 2022 10:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
„Биткойн ще е част от всички инвестиционни портфейли“ – Томас Фарли

Бившият президент на Нюйоркската фондова борса Томас Фарли коментира Биткойн по време на интервю за Squawk Box.

Той сподели, че активът е „надежден, устойчив на цензура, ще има само 21 милиона и ще трябва да бъде част от портфейла на всички„.


Фарли е американски банкер и настоящ главен изпълнителен директор на Far Point Acquisition Corp. Той каза: 

Когато Биткойн беше на $60,000, имаше много институции, които гледаха отстрани и казваха: „Бихме искали да инвестираме. Бихме искали да заделим от 1 до 3 % от портфейлите си, например пенсионни фондове, но цената е $60,000. Чувстваме, че е напечено, има някаква мания“. 

Но те са направили адекватно проучване. Срещнали са се с инвестиционните си комитети. И така, когато цената падна до $17,000, за мен не беше шок, че видяхте някои от тези институции за първи път купиха Биткойн за своя портфейл.

Той също така е споделял по-консервативни мнения за актива.

Биткойн е средство за съхранение на стойност, но колебанията в цената му са много, много по-големи, отколкото при другите средства за съхранение на стойност. 

Да, потенциалът за нарастване на стойността на BTC е висок. Но също така и потенциала за спад. Реторика тип „до Луната“ е опасна.

Когато бе попитан за волатилността на Биткойн, Фарли заяви, че е имало „момент на капитулация„.

Мисля, че това е комбинация от някои наистина умни Биткойн китове, които са били в него в продължение на 10 години, и след това доста бързо, някои от тези институции, които навлизат точно това, което се случи. Биткойн поскъпна с 40 %. Това не означава, че ще се повиши с още 40%. Но в областта на криптовалутите има Биткойн. И след това има буквално всичко останало. Биткойн се ползва с доверие. той до голяма степен е устойчив на цензура. Ще има само 21 милиона биткойна. Той ще трябва да бъде компонент във всички портфейли… Може би само в малка степен, но ще трябва да го има.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Пазарът на криптовалути достигна дъно, твърди Раул Пал


След като заяви подкрепата си за BTC, Фарли даде мнението си за всички останали монети. 

След това има всички останали криптовалути. Етериум е в специален клас сам по себе си. След това имаме стабилните монети, а всичко останало прилича на спекулативни акции. Може би, ако инвестирате в тях, ще спечелите пари, а може би ще загубите всичките си пари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

Крипто трейдърът, който предвиди срива на Биткойн по време на мечия пазар от 2018 г., прогнозира предстояща фаза на капитулация за BTC.

септември 27, 2022 12:52 1 мин. четене

Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове

Създателите на една от водещите фирми за блокчейн анализ коментираха Биткойн, след като Федералният резерв отново повиши лихвения процент.

септември 26, 2022 12:32 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене