НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще достигне $1 милион в рамките на 8 години, според Артър Хейс

27.04.2022 15:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще достигне $1 милион в рамките на 8 години, според Артър Хейс

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс вярва, че цената на Биткойн може да достигне до $1 милион до 2030 г. в скорошна публикация в блога на Medium. Прогнозата му отразява крипто бикове като Кати Ууд на Ark Invest.

Междувременно Хейс твърди, че цената на златото може да скочи до $20,000.

Стремителното покачване на Биткойн (BTC) от нула до клас активи за трилиони долари доведе до появата на така наречената „HODL култура“, казва Хейс. Криптовалутата генерира култови последователи, които няма да продават своите монети на никаква цена.

И все пак, Биткойн трябва да намери случаи на използване, тъй като миньорите вече няма да могат да генерират награди, след като всички монети бъдат добити. Следователно те ще трябва да разчитат на такси за транзакции. Ако няма транзакция, хашрейтът на мрежата ще падне до нула, което ще направи Биткойн безполезен.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ето кой стои зад повечето NFT хакове в последно време

Хейс, който е изправен пред пет години затвор за нарушения на Закона за банковата тайна, очаква Биткойн да „зарази“ портфейлите на суверенни държави. Той прогнозира, че вирусът ще започне да се разпространява “експоненциално”, като Ел Салвадор ще бъде първият истински тест.

Докато Хейс е с бичи перспективи в дългосрочен план, той е с мечи виждания в краткосрочен план. Както бе съобщено, той наскоро прогнозира, че цената на Биткойн може да падне под прага от $30,000 до края на второто тримесечие поради агресивната политика на затягане на Федералния резерв на САЩ. Той също така смята, че алткойните могат да паднат с повече от 90%.

Представянето на Биткойн е значително по-слабо тази година. В сряда цената му падна до многоседмично дъно от $37,885. Някои анализатори смятат, че водещата криптовалута може да е на прага да навлезе в друг мечи пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Срив в цената на Биткойн означава добри възможности за инвеститорите – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор Робърт Кийосаки, който се слави със забележително оптимистичните си възгледи за Биткойн, наскоро коментира опасенията относно потенциален рязък спад в стойността на BTC.

25.02.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC) може да последва историческа тенденция, която потенциално да предизвика ръст при алткойните.

24.02.2024 20:00 2 мин. четене

Крейг Райт призна, че е фалшифицирал Биткойн документи

По време на съдебното заседание, проведено от Алианса за отворени патенти за криптовалути (COPA), Крейг Райт призна, че е направил промени в представения от него документ за Биткойн, както стана ясно по време на заседанието в петък.

24.02.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.