НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: “Сега е времето за натрупване”, твърди стратег на Bloomberg

януари 27, 2023 7:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: “Сега е времето за натрупване”, твърди стратег на Bloomberg

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун каза, че Биткойн (BTC) вероятно ще достигне шестцифрена стойност, но кога?

В интервю с крипто коментатора Скот Мелкер стратегът предупреждава трейдърите, че цената на най-голямата криптовалута вероятно ще падне до $15,000, преди да направи опит за достигане на нови исторически върхове.

Анализаторът сравни темпа на приемане на Биткойн с този на първата итерация на интернет, като посочи, че предвижда най-големият цифров актив по пазарна капитализация да достигне шестцифрени стойности в бъдеще. Според него сега е момента инвеститорите да “натрупват” от криптовалутата.

Що се отнася до търсенето, приемането, още е много рано. Това е като [интернет] преди 20 години. В макрорамката на голямата картина виждам, че към Биткойн се добавя още една нула. Това е въпрос на време.

Предполага се, че трябва да се натрупва. Този краткосрочен отскок през януари тази година ме притеснява…

И просто искам да бъда внимателен, [така че] хората да разберат, ако искате да купувате на $23,000, може да видим спад до $15,000, преди да видим, че на края на това число се добавя още една нула.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: „Изглежда манипулирано – Няма реално търсене“, предупреди анализатор


МакГлоун предупреди, че според него ралито на криптопазара този месец е подвеждащо, като отбеляза, че цените на криптовалутите вероятно ще се понижат. Според него това ще се случи, тъй като Федералният резерв ще продължи да затяга паричната политика като средство за противодействие на инфлацията.

Според стратега това рали ще подведе мнозина да си мислят, че то е първият крак в по-продължително възходящо движение. Именно поради това той препоръчва да се внимава и подхожда скептично към текущото ценово действие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене

Биткойн: Според Тоун Вaйс стабилно и постепенно повишаване би било по-добре

Ветеранът в крипто търговията предполага, че параболичният скок на Биткойн през 2019 г. може да представлява проблем за бъдещото ценово действие на дигиталната валута.

март 21, 2023 18:00 1 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене