НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн притежателите капитулират - Уили Ву

МАЙ. 12, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн притежателите капитулират - Уили Ву

Блокчейн анализаторът Уили Ву каза, че сътресенията на глобалните пазари карат крипто инвеститорите да пренебрегват основите на Биткойн и да продават своите притежания.

Той каза на своите последователи в Twitter, че началото на капитулацията тази седмица е било водено от разпродажби при фючърсите.


Търговецът сподели, че не е сигурен дали Биткойн все още е достигнал дъното си.


“Стигнато ли е дъното? Не знам. Основите остават на заден план в търговията, водена от страх. Това, което мисля, е, че не търгуваме с BTC, ние търгуваме с макроси и акции.

Десният панел е подкрепа на SPX [Standard & Poor’s 500 Index], която ще определи насочеността на BTC, левият панел е еквивалентната подкрепа на BTC.”Биткойн се търгува за $28,300 към момента на писане. Най-големият крипто актив по пазарна капитализация е загубил повече от 15% през последните 24 часа и повече от 31% през последната седмица.


Прочети Още: Ето какво трупат големите инвеститори

Ву отбеляза, че съотношението на шока в ликвидното предлагане на Биткойн е намаляло.


“Шокът на ликвидното предлагане е съотношението на монетите, държани от притежателите, спрямо тези, които не притежават. Приблизително 84,000 BTC се [продадоха] от [притежатели]...”


Анализаторът каза, че една голяма причина за това е Luna Foundation Guard (LFG), организация с нестопанска цел, създадена да поддържа екосистемата Terra (LUNA).


LFG изпразни портфейла си с повече от 42,500 BTC в понеделник, за да помогне за защитата на своя UST, според BitInfoCharts.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$1.2 милиарда в Биткойн бяха ликвидирани по време на спада миналата седмица

От неделя, 8-ми май – когато стабилната монета TerraUSD започна да губи своята фиксация към щатския долар и крипто пазарите започнаха да се сриват – към събота, 14-ти май, търговците на Биткойн дерива...
МАЙ. 17, 2022 09:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale пуска първия европейски ETF

Очаква се новите борсово търгувани продукти да бъдат листнати на Лондонската фондова борса (LSE), Borsa Italiana и Deutsche Borse Xetra.Още през февруари Grayscale обяви своя ETP в Съединените щати, п...
МАЙ. 16, 2022 19:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителен скок след скорошния спад

Анализаторът Джъстин Бенет каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн вероятно е отпечатал временно дъно, след като е успял да си върне ключово ниво на подкрепа.“Има голям шанс крипто да дости...
МАЙ. 16, 2022 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

44 държави ще се срещнат в Салвадор, за да обсъдят Биткойн

В последващи туитове президентът обяви, че Централната банка на Сао Томе и Принсипи, Централната банка на Парагвай, Националната банка на Ангола, Банката на Гана, Банката на Намибия, Банката на Уганда...
МАЙ. 16, 2022 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света