НАЧАЛО Биткойн

Биткойн притежателите капитулират – Уили Ву

май 12, 2022 16:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн притежателите капитулират – Уили Ву

Блокчейн анализаторът Уили Ву каза, че сътресенията на глобалните пазари карат крипто инвеститорите да пренебрегват основите на Биткойн и да продават своите притежания.

Той каза на своите последователи в Twitter, че началото на капитулацията тази седмица е било водено от разпродажби при фючърсите.

Търговецът сподели, че не е сигурен дали Биткойн все още е достигнал дъното си.

“Стигнато ли е дъното? Не знам. Основите остават на заден план в търговията, водена от страх. Това, което мисля, е, че не търгуваме с BTC, ние търгуваме с макроси и акции.

Десният панел е подкрепа на SPX [Standard & Poor’s 500 Index], която ще определи насочеността на BTC, левият панел е еквивалентната подкрепа на BTC.”


Биткойн се търгува за $28,300 към момента на писане. Най-големият крипто актив по пазарна капитализация е загубил повече от 15% през последните 24 часа и повече от 31% през последната седмица.

Прочети Още: Ето какво трупат големите инвеститори

Ву отбеляза, че съотношението на шока в ликвидното предлагане на Биткойн е намаляло.

“Шокът на ликвидното предлагане е съотношението на монетите, държани от притежателите, спрямо тези, които не притежават. Приблизително 84,000 BTC се [продадоха] от [притежатели]…”

Анализаторът каза, че една голяма причина за това е Luna Foundation Guard (LFG), организация с нестопанска цел, създадена да поддържа екосистемата Terra (LUNA).

LFG изпразни портфейла си с повече от 42,500 BTC в понеделник, за да помогне за защитата на своя UST, според BitInfoCharts.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини