НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е подценен и го очаква експлозивна възвращаемост според Антъни Скарамучи

май 20, 2023 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е подценен и го очаква експлозивна възвращаемост според Антъни Скарамучи

Според Антъни Скарамучи, главен изпълнителен директор на хедж фонда SkyBridge Capital, Биткойн (BTC) в момента е подценен.

В неотдавнашно интервю за Bloomberg Скарамучи заяви, че крипто пазарът е претърпял значителен спад след противоречията около FTX миналата година.

Скарамучи смята, че настоящата стойност на Биткойн трябва да бъде около $40,000, което е приблизително с 46% по-висока от сегашното му ниво.

Той сравни ситуацията с комбинацията от Джон Мериуедър и Бърни Мейдоф, визирайки измамата, свръхзадлъжнялостта и прекомерната увереност, проявени от Сам Банкман-Фрийд.

Събитията от миналата година предизвикаха значителна пазарна депресия, което накара Скарамучи да смята, че пазарът е прекалил с понижаването си.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $26,933, което показва около 5% увеличение от дъното му през май от приблизително $25,811.

Скарамучи предполага, че ако процентът на приемане на Биткойн се удвои от сегашното си ниво, водещата криптовалута ще преживее експлозивна възвръщаемост.

Той отбелязва ръста на минорната активност и разширяването на портфейлите, като в момента глобалното усвояване на Биткойн е 4%, което се равнява на около 340 милиона портфейла. Скарамучи сравни това със състоянието на интернет през 1998 г.

За да се наблюдава значителна възвръщаемост, степента на усвояване на Биткойн трябва да се увеличи от 4% на 8%, а Скарамучи призова за търпение в този процес.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.