НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin падна с $10,000. Неговата алтернатива Green Bitcoin мина $1 и се разпродава бързо

20.03.2024 21:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin падна с $10,000. Неговата алтернатива Green Bitcoin мина $1 и се разпродава бързо

Биткойн успя да прескочи границата от $73,000 и се беше устремил към нови върхове, но седмица по-късно цената му е с 14% надолу. Какво следва?

Както винаги, крипто фанатиците предвещаваха ръст до $100,000 на Bitcoin, но това все още не се е случило. Поне не сега. Все пак много анализатори очакваха, че след големия пробив ще настъпи и леко охлаждане на пазара.

В статията ще видим кои са основните причини това да се случи, както и ще ви покажем защо Green Bitcoin да е най-полезният крипто актив, в който да инвестирате през тази седмица.

Купете Green Bitcoin

Защо Bitcoin падна с $10,000?

Макар Bitcoin да мина своя рекорд и да достигна над $73,000, не след дълго се наблюдава рязко падане с $10,000. Истината е, че много крупни инвеститори направиха големи печалби от достигането на нови върхове на цената и решиха да ги капитализират, водейки до значително изтегляне на средства от пазара.

Това действие беше очаквано и станахме свидетели на пазарна корекция, което е нормален процес след периоди на бърз растеж. Въпреки текущата волатилност, предстоящият Bitcoin халвинг подсказва, че можем отново да видим нови рекордни цени.

Но не се знае кога точно това ще се случи. Затова и някои крипто инвеститори търсят различни алтернативи на Bitcoin. И в лицето на Green Bitcoin някои ги получиха.

Какво е Green Bitcoin и защо може да бъде добра опция?

Green Bitcoin се откроява със своя подход към устойчивост и ефективност. Проектът привлече значително внимание, като събра над $5 милиона само в рамките на последните три седмици и общо $6.7 милиона в предпродажбата си до момента. Този бърз финансов успех подчертава нарастващия интерес на инвеститорите към потенциала на Green Bitcoin.

Като се стреми към същата рядкост, която има оригиналният Bitcoin, $GBTC ограничава своето предлагане до 21 милиона токена. Това ограничение утвърждава Green Bitcoin като ценен актив в крипто пространството, като същевременно предоставя на инвеститорите възможност за участие в уникален и устойчив проект. Рядкостта на токените поставя основа за потенциално увеличение на тяхната стойност в бъдеще.

Отличаващият се аспект на Green Bitcoin е използването на Proof of Stake механизъм вместо традиционния Proof of Work, който изисква огромна консумация на енергия. Този подход не само намалява въглеродния отпечатък на криптовалутата, но и позволява на държателите на токени да участват активно в мрежата чрез стейкинг. Това прави Green Bitcoin атрактивна опция за тези, които търсят да инвестират в криптовалути по начин, който е в хармония с екологичните цели и устойчивото развитие.

Купете Green Bitcoin

Какъв е ценовият потенциал на Green Bitcoin?

Kрипто инвеститорите се интересуват от своите печалби, както и от това кога най-рано могат да ги направят. В този ред на мисли е редно да поговорим за целите, които са поставени пред $GBTC и каква цена може да достигне той.

Токенът хвана полезрението ни, когато беше оценен на $0.4982. Текущата цена е $1.1062, което е 220% растеж още по време на предпродажбата. Но не се отчайвате, защото някои анализатори очакват Green Bitcoin тепърва да се развие още.

Дори да достигне цена от $10, това ще означава пазарна капитализация $210 милиона. За сравнение, дори меме криптовалути като BOOK OF MEME имат $678,000,000 пазарна капиталзиация.

$GBTC може да има реални полезни свойства, а самият факт, че е рядко срещан, може да качи цената му проблемно до $7 дори скоро след края на предпродажбата, когато би било над 6Х увеличение спрямо текущата цена.

Как да закупя Green Bitcoin?

Ако сте уверени в потенциала на Green Bitcoin, то следващата стъпка е да закупите токени. Ето и как да го направите:

  1. Създайте крипто портфейл: Първата стъпка е да имате цифров портфейл, който поддържа ERC-20 токени. Препоръчително е да изберете надежден и широко използван портфейл като MetaMask, който е лесен за употреба и сигурен.
  2. Закупете Ethereum (ETH) или Tether (USDT): За да участвате в предпродажбата на Green Bitcoin, ще трябва да разполагате с ETH или USDT. Можете да ги закупите от която и да е реномирана крипто борса.
  3. Посетете уебсайта за предпродажба на Green Bitcoin: Отидете на официалния сайт на Green Bitcoin и намерете раздела за предпродажба. Тук ще намерите инструкции как да свържете вашия портфейл със сайта.
  4. Извършете покупката: След като свържете портфейла си, изберете желаното количество Green Bitcoin токени, които искате да закупите, и използвайте ETH или USDT за плащане. Отделете си и сума за разходи по транзакцията.

Купете Green Bitcoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.