НАЧАЛО Прессъобщения

Как да закупя Green Bitcoin? “Зелената” алтернатива на Bitcoin

01.03.2024 20:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да закупя Green Bitcoin? “Зелената” алтернатива на Bitcoin

Green Bitcoin навлезе на пазара в България съвсем скоро, но е доста интересен като концепция и грабва интереса на много крипто инвеститори в страната.

Всяка нова криптовалута се бори за внимание, което е напълно логично. Проектите имат цели и концепции, но някои от тях са просто по-добри от други.

Затова и в тази статия ще ви покажем какво е Green Bitcoin, какво може да предложи на своите инвеститори и как да го закупите.

Купете Green Bitcoin

Какво е Green Bitcoin?

Green Bitcoin е криптовалута, която адаптира концепцията на Bitcoin към екологично устойчива платформа, използвайки Proof of Stake (PoS) механизъм вместо традиционния Proof of Work (PoW). Това значително намалява енергийната консумация, правейки Green Bitcoin по-екологичен избор. $GBTC също е в обращение от общо 21 милиона токена, което е доказано печеливша стратегия. Но той предлага стейкинг награди до 240% – при това със стейкинг на токените, а не със скъпи майнинг операции.

Разбира се, някои инвеститори се чудят какво ще им предложи утрешния ден. Нон-стоп се говори за това как Bitcoin ще пробие своя рекорд и че това е въпрос на време, но бърз поглед върху цената показва, че Bitcoin се движи на ниво $62,000, прогрес в момента няма и далеч няма гаранции, че скоро време можем да видим заветните думи Bitcoin стигна $100,000.

В този ред на мисли Green Bitcoin може да бъде страхотна алтернатива на Bitcoin според някои инвеститори.

Кои са основните предимства на Green Bitcoin?

Доста анализатори смятат, че пазарът в момента е силен и си заслужава да инвестирате в криптовалути с потенциал. И макар Bitcoin и Ethereum да са фаворитите на много хора, то нишовете инвеститори знаят къде могат да открият своя “късмет”.

Затова и ще ви представим три причини, заради които можете да обмислите покупка на Green Bitcoin

Големи награди от крипто стейкинг

Едно от ключовите предимства на Green Bitcoin ($GBTC) са значителните стейкинг награди, които предлага. С APY от 239% към момента на писане на статията, $GBTC се откроява като една от най-атрактивните опции за генериране на пасивен доход от криптовалути.

Green Bitcoin все още не е много популярен, затова и ранните инвеститори ще имат шанса да спечелят токени, без дори да се налагат “да си мърдат пръста”.

Малко предлагане

Защо Bitcoin стана толкова успешен? Защото се предлага в малки количества. Точно това прави и Green Bitcoin. Той има общо предлагане 21 милиона токена, като в предпродажбата са заделени 10.4 милиона $GBTC.

Неслучайно цената на $GBTC вече се увеличи до $0.5362, като беше под $0.50 вчера. Ограниченото предлагане със сигурност може да окаже фундаментално значение и да видим токена на цена от $1 в най-скоро време.

Следващото планирано увеличение е след 4 дена, така че трябва да побързате, ако искате да купите токени на най-ниската възможна цена.

Шанс да бъдете значим играч

Освен ако не сте крипто китове, не вярваме да имате силата да промените хода на проект като Bitcoin, Solana или някой измежду топ 10. Затова и много нишови крипто инвеститори търсят криптовалути като Green Bitcoin, за да могат да бъдат част от нещо ново и интересно.

А и един от най-известните цитати на Уорън Бъфет гласи: “Страхувай се, когато другите са алчни и бъди алчен, когато другите са страхливи.” Така че, ако искате да имате шанс да инвестирате в криптовалута с потенциал за 10Х увеличение, то $GBTC може да бъде точния избор.

Купете Green Bitcoin

Как да закупя Green Bitcoin?

Като анализатори няма как да ви гарантираме, че дадена криптовалута ще се “изстреля в космоса”. Но можем да ви гарантираме, че в следващите няколко седмици $GBTC ще става все по-скъп. Така че ако искате да закупите $GBTC на най-ниската възможна цена, то уикендът е може би последния ви шанс да го направите. Ето и стъпките:

  1. Създайте крипто портфейл: Първо ще трябва да имате крипто портфейл, който поддържа ERC-20 токени, тъй като Green Bitcoin е ERC-20 токен. MetaMask е популярен избор за такъв тип портфейли.
  2. Купете Ethereum или Tether: За да закупите Green Bitcoin, ще ви трябва Ethereum или Tether, като тях можете да купите от всяка крипто борса.
  3. Посетете уебсайта на предварителната продажба на Green Bitcoin: Отидете на официалния сайт на Green Bitcoin и намерете секцията за предварителна продажба.
  4. Свържете вашия портфейл с уебсайта: Ще трябва да свържете вашия портфейл с уебсайта, за да може да прехвърлите средства и да получите токените си. Това обикновено се прави чрез бутон за връзка с портфейла.
  5. Извършете покупката: След като свържете портфейла си, следвайте инструкциите на сайта, за да прехвърлите необходимата сума $ETH или $USDT и да закупите Green Bitcoin токени.

Купете Green Bitcoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.