Home

Биткойн отсява “по-слабите миньори” преди да възобнови възходящата тенденция

13.06.2024 7:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн отсява “по-слабите миньори” преди да възобнови възходящата тенденция

Биткойн (BTC) в момента се намира във фаза на капитулация на миньорите, както отбеляза блокчейн анализатора Уили Ву.

Обръщайки се към своите последователи в социалната медийна платформа X, Ву посочи, че след априлското халвинг събитие Биткойнотсява по-слабите миньори“.

Халвингът, който се случва приблизително на всеки четири години, на практика намалява наполовина възнагражденията, които миньорите получават за поддържане на мрежата, като по този начин редуцира притока на нови BTC токени на пазара.

Според него по-слабите миньори разпродават своите притежания, “когато капитулират“, а цената на Биткойн има тенденция да се възстановява впоследствие.

“Първо трябва да изчистим спекулативния открит интерес на фючърсните пазари. Ликвидациите трябва да се случат преди скока на цената.”

Ву сподели и графика, която илюстрира мрежовите потоци на Биткойн.

“Тази графика визуализира потока на капитал към и от мрежата за съхранение на стойност на Биткойн с течение на времето. Единиците вляво представляват милиарди долари на ден.”

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $68,300. Първата по пазарна капитализация криптовалута се възстанови с близо 5% за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Биткойн е подложен на натиск след последните действия на Mt. Gox

Стойността на Биткойн за кратко падна под $66,000, веднага след като Mt. Gox започна процеса за възстановяване на дължимите BTC на кредиторите.

24.07.2024 14:30 2мин. четене

Биткойн компания се подготвя за голямо IPO на фона на пазарното раздвижване

Съобщава се, че Fold Inc., известна със своята програма за BTC награди, е на прага на голям бизнес ход, който може да окаже значително влияние върху нейното бъдеще и по-широката крипто индустрия.

24.07.2024 12:30 1мин. четене

Mt. Gox oтново прехвърли Биткойн на стойност милиарди долари

Закритата японска крипто борса Mt. Gox прехвърли 37,477 BTC на 24 юли към 08:00 ч. (българско време), равняващи се на $2.5 милиарда към момента на транзакцията, на непознат крипто адрес.

24.07.2024 9:28 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.