НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Очертава се интересна година – Марк Юско

февруари 1, 2023 8:07 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Очертава се интересна година – Марк Юско

Основателят и главен информационен директор на Morgan Creek Марк Юско твърди, че Биткойн (BTC) може да променя тенденцията си.

Той отдава това на предстоящия халвинг през 2024 г.

В ново интервю за Crypto Banter Юско сподели, че най-голямата криптовалута по пазарна капитализация може би вече се намира във фаза на странична акумулация, след като успя да възстанови $18,000.

Той също така посочи, че BTC се приближава към нов бичи пазар въз основа на цикъла на халвинга.

Имахме спад от $18,000 до $15,000 и след това обратно до $18,000. Направихме перфектния модел на чаша и дръжка, но пролетта – интересно е, помислете за четиригодишния цикъл, пролетта е основно плоска…

Ключът е, че пролетта е плоска, но има голяма волатилност. Лятото, което според мен започва през април-май, обикновено девет месеца преди халвинга, тогава нещата ще станат забавни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите инвеститори следят няколко алткойна готови за възход – Santiment


Халвингът, което намалява наполовина възнагражденията, издавани на миньорите на биткойни, е планиран да се осъществи през март 2024 г. Юско каза, че събитието “гарантира”, че цената на водещия криптоактив ще се повиши.

Истината е, че Биткойн е проектиран толкова перфектно. Наистина е невероятно, когато се замислите за това. Ето защо съм почти сигурен, че Сатоши не е един човек, защото не мисля, че който и да е човек може да бъде толкова умен. Помислете само за халвинга. Халвингът гарантира, че числото ще се увеличи.

Юско също така обясни защо смята, че Биткойн е един от най-важните активи, които един инвеститор може да следи.

Сигурен съм в едно – че блокчейн технологията е еволюцията на изчислителната мощ, която се случва още от 50-те години на миналия век…

Ще заменим доверието с истината и блокчейн ще управлява всичко. Сигурен съм в това, а блокчейнът на Биткойн е най-мощният суперкомпютър в света. Това е най-мощната компютърна мрежа в света… Тя е 1,500 пъти по-мощна от суперкомпютъра на CERN. Притежаването на част от тази мрежа е най-важното нещо, което можете да направите в този свят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене