НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Няма повод за паника, твърди крипто анализатор

23.12.2022 6:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Няма повод за паника, твърди крипто анализатор

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен посочи, че низходящата инерция на Биткойн (BTC) е изчерпана засега.

Той се позова и на факта, че водещият цифров актив е с около 75% под най-високата си стойност за всички времена.

Коуен сподели пред своите абонати в YouTube, че въз основа на съотношението между предлагането на Биткойн в печалба и загуба, мечките губят сила засега, тъй като цената на най-голямата криптовалута по пазарна капитализация продължава да пада.

Можете да видите, че мечките губят пара…

Искам да кажа, че при всеки нов етап на спад, като например при първото голямо понижение, мечките имаха огромна инерция.

При втория, все още имаха доста голяма инерция.

Третият, [по-малко] инерция.

Четвърти, инерцията наистина започва да се забавя.

Така че мечките бавно губят инерция, докато навлизаме все по-дълбоко в мечия пазар.

Споделяйки мнение подобно на това, изказано от други анализатори, Коуен каза, че след като мечките загубят сила, ще видим фаза на консолидация преди началото на бичия пазар.

Той напомни, че първите спадове бяха резки и силни. Постепенно обаче тези низходящи импулси загубиха инерция, ставайки по-малко впечатляващи с доближаването им на скорошните пазарни дъна. Анализаторът посочи, че сегашното неутрално движение се дължи на баланс между купувачи и продавачи, тъй като виждаме акумулация на Биткойн от страна на много инвеститори и все по-малко интерес към продажби.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тежки корекции за тези три алткойна, твърди топ трейдър


Това, според Коуен, ще действа като основа на следващия бичи пазар. Настоящият мечи пазар наподобява предишни такива и ще се разиграе като тях, въпреки уникалните предизвикателства, с които се сблъскахме тази година, включително срива на различни фирми и влошаващата се макросреда според анализатора.

Въпреки всичко, през което криптовалутите преминаха тази година, не само с неща като Celsius, FTX, Terra (LUNA) и BlockFi дори съвсем наскоро – целият FUD [страх, несигурност и съмнение], който се вижда днес, въпреки дори потенциално настъпващата рецесия, въпреки всичко това, досега това [което виждаме] не е толкова различно от това, което сме виждали във всеки друг мечи пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Рапърт Drake загуби $500,000 в Биткойн залози

Drake, известен канадски рапър, претърпя значителни загуби след неуспешни залози на спортни събития, осъществени чрез Биткойн (BTC).

18.06.2024 13:30 1 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Публичните американски Биткойн миньори достигнаха близо $23 милиарда капитализация

Според ново проучване на анализаторите на JPMorgan, американските Биткойн миньори са поставили най-големия рекорд, с достигането на пазарна капитализация от $22.8 милиарда на 15 юни.

18.06.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.