НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Няма повод за паника, твърди крипто анализатор

декември 23, 2022 6:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Няма повод за паника, твърди крипто анализатор

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен посочи, че низходящата инерция на Биткойн (BTC) е изчерпана засега.

Той се позова и на факта, че водещият цифров актив е с около 75% под най-високата си стойност за всички времена.

Коуен сподели пред своите абонати в YouTube, че въз основа на съотношението между предлагането на Биткойн в печалба и загуба, мечките губят сила засега, тъй като цената на най-голямата криптовалута по пазарна капитализация продължава да пада.

Можете да видите, че мечките губят пара…

Искам да кажа, че при всеки нов етап на спад, като например при първото голямо понижение, мечките имаха огромна инерция.

При втория, все още имаха доста голяма инерция.

Третият, [по-малко] инерция.

Четвърти, инерцията наистина започва да се забавя.

Така че мечките бавно губят инерция, докато навлизаме все по-дълбоко в мечия пазар.

Споделяйки мнение подобно на това, изказано от други анализатори, Коуен каза, че след като мечките загубят сила, ще видим фаза на консолидация преди началото на бичия пазар.

Той напомни, че първите спадове бяха резки и силни. Постепенно обаче тези низходящи импулси загубиха инерция, ставайки по-малко впечатляващи с доближаването им на скорошните пазарни дъна. Анализаторът посочи, че сегашното неутрално движение се дължи на баланс между купувачи и продавачи, тъй като виждаме акумулация на Биткойн от страна на много инвеститори и все по-малко интерес към продажби.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тежки корекции за тези три алткойна, твърди топ трейдър


Това, според Коуен, ще действа като основа на следващия бичи пазар. Настоящият мечи пазар наподобява предишни такива и ще се разиграе като тях, въпреки уникалните предизвикателства, с които се сблъскахме тази година, включително срива на различни фирми и влошаващата се макросреда според анализатора.

Въпреки всичко, през което криптовалутите преминаха тази година, не само с неща като Celsius, FTX, Terra (LUNA) и BlockFi дори съвсем наскоро – целият FUD [страх, несигурност и съмнение], който се вижда днес, въпреки дори потенциално настъпващата рецесия, въпреки всичко това, досега това [което виждаме] не е толкова различно от това, което сме виждали във всеки друг мечи пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в бичи пазар, очаква се възход – CryptoQuant

Главният изпълнителен директор на CryptoQuant сподели мнението си за текущата траектория на Биткойн и е убеден, че водещата криптовалута е готова за голям пробив.

февруари 8, 2023 9:59 3 мин. четене

Биткойн: Ето какъв е най-лошия случай – Б. Коуен

Анализаторът Бенджамин Коуен определи целева цена за Биткойн (BTC) в случай на значителен срив на най-голямата криптовалута.

февруари 8, 2023 8:00 2 мин. четене

Биткойн: Тредйър очаква финален подем – ето какво да следите

Търговец, който правилно прогнозира неотдавнашния спад в стойността на Биткойн (BTC), обяви намерението си да навлезе отново на пазара.

февруари 7, 2023 21:00 2 мин. четене