Home

Биткойн може скоро да проправи път на алткойн сезона – ето защо

01.07.2024 7:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може скоро да проправи път на алткойн сезона – ето защо

Напоследък притежателите на алтернативни криптовалути са подложени на значителен натиск поради неотдавнашните пазарни колебания през последните пет седмици.

Такива периоди на интензивна волатилност често поставят на изпитание решимостта на инвеститорите, като карат мнозина да се замислят дали да не се откажат.

От решаващо значение е обаче да се признае, че алткойните обикновено процъфтяват, когато доминацията на Биткойн отслабва. Разговорите около ETF за Етериум стават все по-разпространение, като одобренията и търговията се очакват още през юли.

В момента доминацията на Биткойн показва сходство с пиковете, наблюдавани през 2017 г. и 2021 г. Този модел предполага потенциално настъпване на бичи алткойн пазар, белязан от значителни промени между динамиката на купувачите и продавачите.

Нараства очакването около предстоящия ETF за Етериум, който се очаква да привлече интереса на много инвеститори, както се случи и при Биткойн. Алткойн пазарът вероятно ще реагира силно преди стартирането на спот Етериум ETF, което може да доведе до период на волатилност. Запазването на самообладание и устойчивост ще бъде от решаващо значение през този етап.

Очаква се Етериум да заеме водеща позиция, намалявайки доминацията на Биткойн и засилвайки влиянието на ERC20 проектите. Това би могло да катализира бърз алткойн сезон, като до края на лятото Биткойн потенциално може да нарасне до $80,000-$100,000 или повече.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Бомбастична прогноза за Етериум от анализатор

Крипто анализатор прогнозира, че Етериум (ETH) може да достигне нови исторически върхове около $8,000.

12.07.2024 20:30 2мин. четене

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Известен анализатор обяви подкрепата си за тези алткойни

Наскоро опитен пазарен анализатор, известен с типичните си мечи възгледи, зае бича позиция по отношение на някои алткойни.

12.07.2024 10:00 1мин. четене

Cardano може да се насочи нагоре след предстоящия хард форк Chang

Наскоро Cardano (ADA) премина през труден период, като цената ѝ достигна нови дъна. Историческите тенденции обаче сочат, че възстановяването може да е неизбежно, особено с дългоочаквания хард форк Chang, планиран за този месец.

12.07.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.