Home

Solana може да се окаже лидера в следващия бум на крипто

30.06.2024 21:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana може да се окаже лидера в следващия бум на крипто

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и макроикономически експерт, очаква, че Solana (SOL) ще бъде начело на предстоящото разрастване на пазара на дигитални активи.

Наскоро Пал, бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs, обсъди как пазарът на криптовалути се приближава до това, което той описва като “бананова зона” – фаза на продължителен растеж.

Пал предвижда, че Solana, известна платформа за смарт договори, ще изведе пазара от сегашната му стагнация в нова ера на бичи импулс.

Той вярва, че банановата зона наближава, и смята, че Solana ще бъде в челните редици на тази промяна, припомняйки, че и преди е споменавал за подобна траектория. Според него това не се случва за една нощ, но когато стане, възможностите могат да бъдат трансформиращи.

Той също така изтъкна два конкретни фактора, които са увеличили оптимизма му по отношение на SOL:

Две ключови развития при Solana особено привлякоха вниманието ми, освен активната общност на разработчиците около нея. Първото е компресирането на NFT, което открива нови възможности за NFT, като например продажба на билети и деривати, като позволява широкомащабно разгръщане на технологията на незаменяемите токени при минимални разходи.

Вторият фактор е Firedancer, който оказа голямо влияние върху решението ми да концентрирам инвестициите си в Solana. Firedancer е предстояща технология за валидиране от трета страна, която има за цел да повиши скоростта на транзакциите, мащабируемостта и цялостната ефективност на Solana. Това ме накара да разпределя 90% от крипто инвестициите си – и по този начин цялата си ликвидна нетна стойност – в Solana. Макар че за някои това може да изглежда рисковано, аз вярвам, че фокусирането върху един актив е разумна стратегия, когато се справяме с корелирани пазарни условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.