Home

Биткойн може да се изстреля с над 40% при едно условиe според анализатор

23.06.2024 7:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да се изстреля с над 40% при едно условиe според анализатор

Анализаторът Кевин Свенсън прогнозира посоката на развитие на Биткойн (BTC), след като през последните две седмици водещата криптовалута поевтиня с около 11% от върха си през юни, когато достигна около $72,000.

В неотдавнашен видеоклип той обясни, че въпреки спада Биткойн може да отбележи значително увеличение на цената с около 42%, ако завърши седмицата над тренд линията на параболичната крива.

Ако преживеем неочакван скок и текущата седмична свещ се превърне в бича поглъщаща свещ, може да видим сериозно повишение“, твърди Свенсън.

“Възможно е да достигнем $90,000 по-рано от очакваното, запазвайки инерцията си.”

Отправяйки се към продължаващия дебат дали Биткойн се намира в бичи или мечи пазар, Свенсън съветва зрителите да се съсредоточат върху графиката:

Като оставим настрана мненията и просто погледнем графиката, наблюдаваме поредица от по-високи дъна. Това показва възходящ тренд и по дефиниция – бичи пазар.

Той посочи, че Биткойн е близо до историческия си връх, като е само на около 13-14% от поставянето на нов ATH. Тази близост до историческия връх и последователните по-високи дъна означават, че водещата криптовалута остава в бичи тренд.

Към момента на писане на статията Биткойн се оценява на $64,256, което отразява лек ръст от около 1% през последния ден. Въпреки този незначителен спад Свенсън остава оптимист за потенциала на BTC да достигне нови висоти, като предполага, че настоящите тенденции свидетелстват бичи пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.