НАЧАЛО Биткойн

Големите Биткойн инвеститори залагат на предстоящ скок на цената

10.06.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите Биткойн инвеститори залагат на предстоящ скок на цената

Тъй като Биткойн (BTC) поддържа относително стабилна позиция, индикаторите намекват за потенциален скок в стойността на криптовалутата.

Според основателят на CryptoQuant, Биткойн китовете са заели значителни дълги позиции около нивото от $69,000, което отразява положителната перспектива сред големите инвеститори.

Този оптимизъм е подсилен от прозрения на анализатора Али Мартинез, който отбеляза рязко увеличение на „Bitcoin Taker Buy Sell Ratio“ на борсата HTX, което показва силен натиск при купуване и бичо настроение сред търговците.

Тези наблюдения са в съответствие с неотдавнашен доклад на CryptoQuant, подчертаващ скок в търсенето на BTC от китове и дългосрочни притежатели, тенденция, която обикновено се свързва с възходящи движения на цените.

Интересното е, че текущото поведение на Биткойн китовете отразява моделите, наблюдавани през 2020 г., предшестващи значително покачване от $10,000 до над $60,000. През този период BTC се задържа около $10,000 за продължителен период, характеризиращ се със забележими извънборсови транзакции.

Нещо повече, Мартинес идентифицира забележителен ръст в ежедневните активни адреси, което предполага повишена пазарна активност и потенциално продължаване на възходящата тенденция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

MicroStrategy набира средства, за да купи още Биткойн

Един от най-големите институционални притежатели на Биткойн MicroStrategy обяви днес, че възнамерява да предложи, в зависимост от пазарните условия и други фактори, конвертируеми първостепенни облигации с падеж 2032 г. на обща стойност $500 милиона в частно предлагане на лица, за които има основания да се смята, че са квалифицирани институционални купувачи.

13.06.2024 13:54 1 мин. четене

Ще успеят ли Биткойн плащанията да намерят своето приложение?

Повече от десетилетие след като Сатоши Накамото създаде Биткойн, замислен като инструмент за електронни парични транзакции между равнопоставени потребители, преобладаващата му употреба в съвременната епоха до голяма степен не се различава от първоначалната – като средство за съхранение на стойност.

13.06.2024 9:30 2 мин. четене

Биткойн отсява “по-слабите миньори” преди да възобнови възходящата тенденция

Биткойн (BTC) в момента се намира във фаза на капитулация на миньорите, както отбеляза блокчейн анализатора Уили Ву.

13.06.2024 7:00 1 мин. четене

Биткойн отбеляза лека корекция след срещата на FOMC

Пазарите на криптовалути първоначално скочиха поради окуражаващите данни за CPI, но това беше краткотрайна печалба в резултат решението на FOMC за референтната лихва.

12.06.2024 23:43 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.