НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да продължи корекцията си, твърди анализатор

март 3, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да продължи корекцията си, твърди анализатор

Анализатор, който точно предсказа дъното на Биткойн (BTC) през 2018 г., очаква скорошен спад в цената на актива.

Той наскоро се включи в Twitter, за да сподели мислите си със своите над 220,800 последователи, заявявайки, че очаква инерцията на Биткойн да отслабне, което потенциално може да доведе до бавно достигане до $24,000 и в крайна сметка до още един по-нисък връх.

Той съветва трейдърите да не попадат в капана да лонгват всяка часова обръщаща свещ. Вместо това той предлага да си вземат почивка.

Въз основа на споделената от него графика изглежда той смята, че Биткойн може да спадне до малко над $20,000, след като завърши тривълнов модел на корекция, започнал в края на миналия месец.

Теорията за вълните на Елиът, на която се позовава анализаторът, предполага, че основната тенденция на цената на даден актив се движи в петвълнов модел. В същото време корекцията се осъществява на три вълни. Ако анализът на Smart Contracter се окаже верен, може да станем свидетели на спад в цената на Биткойн преди евентуални бъдещи печалби.

В допълнение към прогнозите си за водещата криптовалута, Smart Contracter сподели мечи настроения и по отношение на децентрализираната екосистема за изкуствен интелект Fetch.ai (FET).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум може да се срине с над 50%, твърди Б. Коуен


Той отбеляза, че FET изглежда изтощен. Въз основа на неговата графика алткойнът може да се коригира с близо 50% от сегашните си нива в тривълнов модел на корекция, който започна през февруари.

Макар да е важно да се отбележи, че миналото не е показателно за бъдещето, опитът на Smart Contracter в точното прогнозиране на пазарните движения несъмнено привлече вниманието на много крипто ентусиасти.

Само времето ще покаже дали последните му прогнози ще се сбъднат. Все пак засега търговците трябва да следят внимателно пазарите и да бъдат подготвени за всякакви потенциални промени в цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще направи голяма крачка през 2023 г. – според Бенджамин Коуен

Бенджамин Коуен, популярен крипто аналитик, наскоро сподели мислите си за бъдещите движения на цената на Биткойн в нова стратегическа сесия със съорганизатора на Altcoin Daily, Остин Арнолд.

март 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн: Вижда се светло бъдеще за криптовалутата – Galaxy Digital

Galaxy Digital сподели публикация в блога си, в която подчертава, че на хоризонта се задава голямо бичо събитие за Биткойн.

март 24, 2023 15:30 3 мин. четене

Биткойн осигурява сигурно убежище за инвеститорите – InvestAnswers

Според стратег в областта на криптовалутите – анонимния водещ на InvestAnswers – Биткойн, водещата криптовалута, в момента преживява най-добрата си маркетингова кампания в историята.

март 24, 2023 10:00 2 мин. четене

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене