НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да се срине с над 50%, твърди Б. Коуен

март 2, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да се срине с над 50%, твърди Б. Коуен

Бенджамин Коуен, известен анализатор със значителен брой последователи в YouTube, сподели прогнозите си за Етериум (ETH) в неотдавнашна стратегическа сесия.

Според Коуен платформата за смарт договори на ETH вероятно ще тества отново дъната си, преди да тръгне нагоре отново.

Той отбеляза, че алткойнът от известно време седи извън този диапазон и може да се насочи под долната трендлиния.

Прогнозата на Коуен за бъдещето на Етериум е меча. Той смята, че криптовалутата може да се понижи с поне 53% от сегашната си стойност. В момента ETH се търгува на цена от около $1,640, а анализаторът твърди, че справедливата му стойност е $750, което е по-ниско от мястото, където се намираше през юни.

Въпреки това, прогнозите на Коуен не са изцяло мрачни. Той отбеляза, че Етериум е криптовалута с дългосрочен потенциал, макар да може да слезе дори по-ниско от мястото, където беше през юни, преди да види следващия си бичи пазар.

Въпреки това той предупреди, че рецесията може да донесе нови дъна на криптопазарите, независимо колко дълго пазарите вече са били в меча тенденция.

Коуен напомня на абонатите си, че много активи, дори и крипто, могат да поставят нови дъна доста след годината на основния си мечи пазар. Той дава пример с 2020 г., когато много криптовалути поставиха нови дъна. Въпреки че Етериум не достигна ново дъно, той беше много близо до него.

Струва си да се отбележи, че анализът на Коуен е само една перспектива и пазарните условия могат да се променят бързо, което води до колебания в стойностите на активите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: $20,000 е критично ниво – ето защо


Като цяло прогнозите на анализаторите показват, че Етериум може да се сблъска с някои краткосрочни проблеми, преди да преживее следващия си бичи пазар. Въпреки това той остава оптимист за дългосрочните перспективи на криптовалутата като отбеляза, че тя е един от най-утвърдените проекти на пазара и че потенциалните ѝ случаи на използване са огромни.

Както винаги, инвеститорите в криптовалути трябва да вземат предвид множество източници на информация и да извършат надлежна проверка, преди да вземат каквито и да било инвестиционни решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене