НАЧАЛО Крипто Крими

Биткойн милионер открит мъртъв в САЩ

юни 1, 2023 14:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн милионер открит мъртъв в САЩ

Във вторник семейството на Джон Форсайт, лекар от спешното отделение и иноватор в областта на криптовалутите, разкри, че той е открит мъртъв в северозападен Арканзас след предишното му изчезване този месец.

Джон Форсайт, известен с участието си в света на криптовалутите, е обявен за изчезнал на 21 май, когато не се е явил на работа в болница “Mercy Hospita” в Касвил, малък град, разположен в Озаркс на щата Мисури.

Неговият брат и бизнес партньор в крипто индустрията, Ричард Форсайт, изрази загриженост, заявявайки:

Той никога не пропуска смяна, дори да е в лошо състояние. Това [събуди притесненията].

Последната комуникация от страна на Форсайт е текстово съобщение, което той е изпратил рано сутринта в деня на изчезването си на своя наскоро ангажиран партньор. Властите открили колата му в един парк, в която се намирали мобилният му телефон, работното куфарче, портфейлът и паспорта.

Въпреки мащабното издирване в радиус от девет мили от полицията с помощта на кучета и безпилотни самолети, Форсайт остана в неизвестност повече от седмица. Във вторник вечерта властите информират семейство Форсайт, че са открили лекаря мъртъв.

Според съобщенията Джон Форсайт е бил смятан за “Биткойн милионер” от списание Forbes. Синът му спомена, че баща му се е занимавал с криптовалута повече от десетилетие. Преди изчезването си Форсайт е бил дълбоко погълнат от работата си като лекар и от начинанията си, свързани с крипто.

Форсайт и брат му Ричард създадоха Onfocoin, а успехът на Джон с Биткойн беше изтъкнат от Forbes, приписвайки го на предишните халвинг събития на Биткойн.

След изчезването на Форсайт брат му проведе разговори с репортери и спомена, че участието им в крипто потенциално им е спечелило някои противници. По-късно обаче семейството му призна, че криптовалутите изглежда не са занимавали мислите на лекаря през последните му дни.

Вечеряхме в сряда, преди да изчезне, и проведохме тричасов разговор“, сподели брат му. “Видях, че той беше истински щастлив. Разводът му беше финализиран на 11 май и мисля, че това му донесе ново усещане за енергия за бъдещето“, добави той.

Към момента на писане на статията няма разкрита информация от страна на правоприлагащите органи, че е проявено насилие към Джон Форсайт.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Глобиха голяма банка заради натоварване на клиенти със скрити такси и лихви

Банка с активи на обща стойност около $670 милиарда ще плати глоба в размер на няколко милиона долара, след като призна, че в продължение на няколко години е заблуждавала клиенти на кредитни карти.

октомври 1, 2023 18:00 2 мин. четене

Измамници отмъкнаха $3 милиона от крипто инвеститор

Случаите на онлайн измами застрашително нарастват, а секторът на криптовалутите се радва на повишено внимание от страна на регулаторните органи.

септември 30, 2023 21:00 2 мин. четене

Арестуваха основателят на фалиралия Three Arrows Capital

Су Джу, основателят на фалиралата крипто компания Three Arrows Capital, официално е арестуван в Сингапур. Всъщност в доклад на Bloomberg се посочва, че основателят на хедж фонда е бил задържан при опит да напусне страната.

септември 30, 2023 11:00 2 мин. четене

Съдът няма да позволи на Сам Банкман-Фрийд да бъде пуснат от ареста преди делото

Искането на Сам Банкман-Фрийд да бъде освободен от федералния затвор в Бруклин преди съдебния процес по едно от най-значимите наказателни дела в историята на САЩ беше отхвърлено от окръжния съдия Люис Каплан.

септември 29, 2023 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.