НАЧАЛО Биткойн

Биткойн в критичен момент – анализатор прогнозира срив

март 12, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн в критичен момент – анализатор прогнозира срив

Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент, предупреждава популярният анализатор с псевдоним "Cred", който смята, че ако криптовалутата не успее да поддържа подкрепа на ключово ценово ниво, може да преживее значителен срив.

Анализаторът, който може да се похвали с над половин милион последователи, сподели мислите си за настоящото състояние на пазара в Twitter.

Cred отбеляза, че пазарът изглежда груб и подчерта неотдавнашното отхвърляне на скорошен връх, съчетано със слабостта, която съществува под текущото ценово ниво.

Според анализатора ценовият диапазон от $19,000 до $20,000 представлява последната и единствена техническа структура като ниво на подкрепа за Биткойн. Той подчерта, че всяко приемане под това ниво би довело до включване на цената в началото на годината или дъното на обхвата, което би могло да доведе до повече от 15% спад от настоящата стойност до около $16,000.

Cred завърши изказването си, подчертавайки, че този момент е критичен за BTC и не бива да се пренебрегва.


НЕ ИЗПУСКАЙ: USD Coin (USDC) загуби обвързаността си с долара – каква е причината


Междувременно колегата му криптоаналитик Бенджамин Коуен прогнозира, че на Биткойн може да му трябват още шест месеца, за да тръгне отново в бичи посока. Дотогава той смята, че цената на BTC ще остане нестабилна. Коуен предупреждава, че крипто пазарите могат да донесат значителни загуби както на мечките, така и на биковете, преди да започне устойчиво движение нагоре.

Той твърди, че през 2023 г. както мечките, така и биковете ще усетят известна болка, като според него за мечките тя е била през януари и февруари и по този биковете са получили фалшиво чувство за сигурност. Коуен твърди, че едва след като и двете страни бъдат достатъчно ликвидирани, пазарът може най-накрая да се стабилизира и да тръгне отново нагоре.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Voyager Digital продава активи на стойност милиони долари


Тези предупреждения на крипто аналитиците идват на фона на засиления регулаторен контрол и пазарната волатилност в криптовалутното пространство. Въпреки че Биткойн остава водещата криптовалута по пазарна капитализация, цената ѝ все още е силно волатилна. Различни фактори могат да окажат влияние на флагманската криптовалута, включително правителствени разпоредби, пазарни нагласи и глобални икономически условия. Както винаги, инвеститорите се приканват да проявяват предпазливост и да правят собствени проучвания, преди да инвестират в която и да е криптовалута.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор споделя предупреждение за корекция

Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в YouTube, прогнозира, че Биткойн (BTC) няма да види възход, дори ако Федералният резерв отново включи печатниците за пари.

март 27, 2023 9:00 3 мин. четене

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене