НАЧАЛО Други

Voyager Digital продава активи на стойност милиони долари

март 11, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Voyager Digital продава активи на стойност милиони долари

Според нови данни Voyager Digital, фалирал крипто заемодател, наскоро е продал стотици милиарди от меме токена Shiba Inu (SHIB) и други дигитални активи.

Платформата за проследяване на блокчейн Lookonchain съобщи, че Voyager е продала 400 милиарда SHIB на стойност приблизително $4.4 милиона, като част от последната си разпродажба.

Компанията също така е ликвидирала 27,255 Етериум (ETH) токена на стойност $42 милиона, 11 милиона токена Voyager (VGX) на стойност $6.3 милиона, и 160,000 Chainlink (LINK) на стойност $1 милион.

Тези големи разпродажби са част от неотдавнашната тенденция на Voyager да разпродава своите активи. Lookonchain съобщи, че само през последните 24 часа компанията е продала активи на стойност $56 милиона. В допълнение към продажбата на SHIB, Voyager получи 33,700,000 USDC от Wintermute Trading, Binance US и Coinbase.

Въпреки тези неотдавнашни транзакции Voyager все още притежава значителна сума дигитални активи. Lookonchain отбеляза, че в момента Voyager разполага с активи на стойност $757.8 милиона, включително:

  • 459.8 милиона единици USDC
  • 102,306 ETH токена (на стойност $157.7 милиона)
  • 122.4 милиона VGX (на стойност $61.7 милиона)
  • 4 трилиона SHIB (на стойност $44.2 милиона)
  • 1.28 милиона LINK (на стойност $8.5 милиона)
  • 8.95 милиона MANA (на стойност $4.9 милиона)
  • 6.6 милиона FTM (на стойност $2.4 милиона)
  • 454,805 APE (на стойност $2 милиона)
  • 3.44 милиона SAND (на стойност $2 милиона)
  • 3.9 милиона ENJ (на стойност $1.55 милиона).

Тази неотдавнашна разпродажба идва, след като Voyager беше принудена да спре тегленията и депозитите на клиенти през юли 2021 г. Компанията беше предоставила заем на стойност стотици милиони долари на крипто компанията Three Arrows Capital, която не можа да го изплати.

В крайна сметка Voyager подаде молба за обявяване в несъстоятелност и в момента продава активите си и прехвърля клиентите си към Binance.US. Според Reuters сделката все още не е финализирана, но е преодоляла значително препятствие, след като съдията по несъстоятелността на САЩ, Майкъл Уайлс я одобри.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн се срина под $20,000 – ето защо


Неотдавнашните разпродажби на Voyager и подаването на молба за обявяване в несъстоятелност подчертават потенциалните рискове и волатилността, свързани с инвестирането в крипто пазара. Макар че дигиталните активи имат потенциала да генерират значителна възвръщаемост, те също така са свързани с високо ниво на риск поради децентрализирания си характер и липсата на регулация. Инвеститорите трябва да направят своята надлежна проверка и да разберат потенциалните рискове, преди да инвестират в който и да е дигитален актив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ще видим агресивно приемане на крипто от големите играчи – Оливър Линч

Оливър Линч, главен изпълнителен директор на Bittrex Global, е оптимист за бъдещето на крипто индустрията.

март 22, 2023 11:00 2 мин. четене

DefiLlama се разделя: Нов сайт стартира на фона на спорове за пускане на токен

DefiLlama, сайт за данни за децентрализирания финансов сектор, се сблъска със спорове относно ръководството, тъй като член на екипа се опитва да пусне токен без одобрението на по-широката група.

март 22, 2023 9:00 2 мин. четене

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене