НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Корекцията действа катo бичо потвърждение, казва анализатор

март 10, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Корекцията действа катo бичо потвърждение, казва анализатор

Крипто търговецът с псевдоним "DonAlt", който прогнозира ралито на Биткойн (BTC) от дъното му през 2022 г., сподели своята актуализирана перспектива за водещия дигитален актив.

В скорошен видеоклип, споделен с неговите абонати в YouTube, DonAlt обясни, че ще остане изключително бичи настроен спрямо Биткойн, ако актива падне до нивото на подкрепа от $19,000 – $20,000.

Днес флагманската криптовалутата се коригира до тази зона, търгувайки се на около $19,780 към момента на писане на статията.

DonAlt обясни, че все още има възможност за Биткойн да спадне в месечен план и че диапазонът от $19,000 – $20,000 е решаващо ниво на подкрепа, което трябва да се наблюдава. Той също така отбеляза, че в момента е в позиция, в която е понесъл загуба заедно с всички останали, след като е продал на върха от $25,000 и е купил повторно на $23,000.

Според DonAlt, криптовалутата може да се повиши до $35,000 ако пробие над нивото на съпротива от $23,500. Той посочи, че има добра съпротива при $22,000 и $23,000 и ако BTC успее да преодолее границата от $23,500, следващата цел ще бъде $35,000.

Търговецът вярва, че около $16,000 се намира дъното на BTC и че това ниво ще продължи да бъде дъното.

Той добави, че ще има добра възможност за закупуване на Биткойн, ако активът се върне обратно над $23,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Правителството на САЩ прехвърля конфискувани 40,000 BTC – има ли риск за цената?


Според DonAlt най-разумният подход за търговците би бил да изчакат Биткойн да си върне нивото от $23,000 и след това да закупят. Въпреки че това може да не е най-добрата цена, тя все пак е отлична за навлизане на пазара, осигурявайки място за по-нататъшен растеж. Той отбеляза, че този подход също носи по-малък риск от агресивната игра, което го прави по-привлекателна опция за много търговци.

В обобщение, DonAlt остава оптимист за перспективите на Биткойн в дългосрочен план, но съветва за предпазливост в краткосрочен план, предполагайки, че търговците трябва да изчакат ключови нива на подкрепа и съпротива, преди да направят значителни ходове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Биткойн: Експлозивен ръст покрай промените в политиката на Фед – А. Хейс

Артър Хейс, съосновател на BitMEX и ветеран в крипто индустрията, прогнозира експлозивно рали, което ще доведе до достигане на изключителни стойности на Биткойн (BTC).

март 25, 2023 8:00 3 мин. четене