НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн китовете от Сатоши ерата преместиха $230 милиона в други портфейли. Какво трябва да знаете?

ноември 3, 2023 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн китовете от Сатоши ерата преместиха $230 милиона в други портфейли. Какво трябва да знаете?

Три портфейла от ерата на Сатоши прехвърлиха оценени на $230 милиона активи към нови адреси след почти шест години неактивност.

Блокчейн данни от BitInfoCharts на 2 ноември показват, че три Bitcoin (BTC) кита са преместили 6,500 BTC, предизвиквайки тревога сред крипто общността, тъй като тази година продължава да възкресява голям брой неактивни от дълго време адреси.

Първият портфейл прехвърли 2,000 BTC на стойност приблизително $71 милиона, докато вторият кит премести 2,550 BTC на стойност около $90 милиона. Последният портфейл изпрати 1,950 BTC на стойност $69 милиона, като общата сума достигна $230 милиона.

Ще видим и как ще се отрази това както на Bitcoin, така и на Bitcoin Minetrix, който може да се окаже скритият победител от ситуацията.

Bitcoin Minetrix събра над $3.2 милиона, китовете очакват скок в цената

Bitcoin Minetrix, новата криптовалута, която бързо набира популярност, вече е събрала над $3.2 милиона от инвестиции. Големите инвеститори, известни като “китове”, силно вярват в потенциала на този токен и очакват значителен скок в неговата цена.

Феновете на Сатоши, основателя на Bitcoin, разглеждат Bitcoin Minetrix като успешен форк на Bitcoin, което подсилва доверието в този нов проект. С настояща цена от $0.0114, много инвеститори се надяват на бързо увеличение на стойността му. Именно през последния уикенд, Bitcoin Minetrix направи впечатляващ пробив на пазара, което укрепи вярата на мнозина, че той има всичко необходимо, за да стане лидер в своята ниша.

Със сигурност следващият уикенд ще бъде интересен за всички наблюдатели на крипто пазара, тъй като се очаква ново покачване на цената на Bitcoin Minetrix. Вълнението около проекта продължава да расте, като привлича все повече и повече инвеститори.

Крипто добив в облака – мисията на Bitcoin Minetrix

Крипто добивът в облака е модерен подход към традиционния добив на криптовалути. Bitcoin Minetrix е поел амбициозната задача да предостави такава услуга на своите потребители. С основна мисия да улесни достъпа до добив на Bitcoin, проектът предлага възможност за пасивен доход без необходимостта от интензивни технически познания.

Този иновативен подход може да привлече милиони инвестиции, като отвори вратите на света на крипто добива за широк кръг инвеститори. Много хора са заинтересовани от идеята да имат част от тази бързо развиваща се индустрия, но се страхуват от сложностите и техническите предизвикателства, свързани с традиционния добив.

Bitcoin Minetrix отговаря на тези опасения, като предлага просто и ефективно решение. Проектът е идеален за инвеститори, които искат да инвестират в крипто добив, но предпочитат да избегнат всички неприятности, свързани с инсталации на оборудване и търсене на подходящо място за него. Токенът се стреми да стане мост между традиционния и съвременния начин на добив, като създава безпроблемна и лесна за използване платформа за своите потребители.

Какво представлява Stake-To-Mine?

Stake-To-Mine е иновативна концепция, която комбинира предимствата на стейкинг и добива на криптовалути. Вместо да използват енергия и оборудване за крипто добив, инвеститорите “стейкват” или заключват дадено количество от своите монети, за да подкрепят работата на мрежата.

За крипто китовете Stake-To-Mine предлага възможност да увеличат средствата в своите портфейли, без необходимостта от допълнително оборудване или рискове, свързани с традиционния добив. Те могат лесно да увеличат своята печалба, заключвайки голямо количество монети.

Обикновените инвеститори също имат голяма изгода от Stake-To-Mine. Този метод предоставя възможност за участие в добива без необходимостта от технически познания или големи инвестиции в оборудване. Инвеститорите могат да получават пасивен доход, залагайки своите монети и подкрепяйки работата на мрежата, докато същевременно намаляват риска от загуби, свързани с колебанията на пазара или технически проблеми.

Как да закупите Bitcoin Minetrix?

  1. Посетете сайта на предпродажбата
  2. Изберете количеството, което искате да закупите
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Потвърдете транзакцията в мрежата
  5. Заложете своите токени в стейкинг пула.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.