Home

Биткойн излиза от низходящия тренд – очаква се скок от над 15% според топ анализатор

03.07.2024 7:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн излиза от низходящия тренд – очаква се скок от над 15% според топ анализатор

Според крипто трейдъра Rekt Capital Биткойн (BTC) е прекъснал низходящия си тренд от юни и се е върнал към възходяща траектория.

Сега фокусът е върху установяването на силна ценова основа, която потенциално да изтласка BTC до $71,500 с течение на времето.

Rekt Capital подчерта, че Биткойн е формирал ново по-високо дъно на седмичната графика, което сигнализира за края на низходящия тренд. В по-широк мащаб Биткойн развива макромодел на бичи флаг, което предвещава добри перспективи в дългосрочен план.

Освен това Биткойн се консолидира в рамките на диапазона на акумулация, който често се наблюдава след предишни халинг събития. Този модел показва бичо движение, тъй като Биткойн се изравнява с традиционните цикли на халвинга.

След края на тримесечието Биткойн успешно тества и превърна основна предишна съпротива близо до нивото от $61,000 в нова подкрепа. Освен това спот Биткойн ETF отбелязаха нетен приток от над $129 милиона на 1 юли, регистрирайки най-големия приток от три седмици насам.

Анализаторът на Bloomberg Ерик Балчунас отбеляза положителните нетни потоци към Биткойн ETF през дневните, седмичните и месечните периоди, което отразява нарастващия интерес на инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.