НАЧАЛО Биткойн

Биткойн излиза от фазата на консолидация – задава ли се голям скок на цената?

10.06.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн излиза от фазата на консолидация – задава ли се голям скок на цената?

Според популярни анализатори Биткойн (BTC) може да е на прага на голям пробив. След като остана във фаза на консолидация в продължение на безпрецедентните 87 дни, криптовалута номер едно може би скоро ще се изстреля нагоре.

Известният анализатор на криптовалути Faibik наблюдава технически модел на дневната графика на Биткойн, който сигнализира за сериозно бичо ценово действие.

Този модел, описан като низходящ разширяващ се клин (DBW), обикновено се появява преди значителен пробив. Анализаторът смята, че сериозен възходящ тренд ще започне, след като нивото на съпротива от $71,000 бъде преодоляно от биковете на BTC.

Той заяви:

DBW формацията на Биткойн все още е в действие на дневната графика. След като BTC биковете пробият ключовата съпротива от $71,300, ралито ще започне.

Тази формация показва затягане около цената, което предполага потенциална точка на пробив предвид настоящите пазарни настроения. Съществува по-голяма вероятност за бичи пробиви, като се има предвид какво е отношението на хората към пазара в момента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Как борсово търгуваните фондове може да манипулират цената на Биткойн

Марк Юско, хедж фонд експерт, съосновател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital предостави своя коментар върху сложните методи, чрез които борсово търгуваните фондове (ETF) може да влияят върху цените на Биткойн (BTC).

22.06.2024 14:30 2 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

$545 милиона напуснаха Биткойн ETF-ите: До къде може да падне цената?

Последните данни на Farside показват, че тази седмица американските спот Биткой ETF-и са отбелязали отлив от $545 милиона, което показва нарастваща предпазливост от страна на инвеститорите.

22.06.2024 11:30 2 мин. четене

Банковата криза в Япония се влошава – но това може да е добра новина за Биткойн

Изглежда, че банковата криза в Япония е на прага на сериозна ескалация, което може да доведе до вливане на ликвидност с американски долари и да даде тласък на Биткойн (BTC) и по-широкия крипто пазар.

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.