НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

24.02.2024 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC) може да последва историческа тенденция, която потенциално да предизвика ръст при алткойните.

Джъстин Бенет, предположи, че Етериум (ETH) и други алткойни могат да засенчат Биткойн, напомняйки за събитията през 2021 г., когато мнозина внезапно се освободиха от притежанията си в продължение на два месеца.

Бенет посочи, че ако Биткойн отрази подобен модел, алткойните може да са готови за значителен подем през март-април. Той изтъкна значимото 182% рали на ETH в рамките на 48 дни по време на пика на BTC през април-май 2021 г. Стратегът съветва аудиторията си да внимава, очаквайки удобен момент, за да се възползва от потенциалните печалби, въпреки че според него този момент все още не е настъпил.

При разглеждане на анализа на седмичните графики Бенет предположи възможността ETH/BTC да преживее значително рали, като потенциално достигне стойност от 0.15636 BTC, което се равнява на $8,069 към момента на писане на статията

Бенет вярва още, че ако ETH/BTC просто се върне към предишния си връх от 0.08597 BTC от 2021-22 г., това може да изстреля ETH почти до историческия му връх от $4,878, при условие че Биткойн запази стабилността си около диапазона от $50,000.

Той наблегна на интригуващата перспектива, че дори връщане към максимума на ETH/BTC от 2021/2022 г. би могло да изстреля ETH до неговия най-висок исторически връх, при условие че Биткойн запази сегашните си ценови нива. Въпреки спекулативния характер на тези прогнози, Бенет подчерта динамичния характер на пазара.

Освен това експертът коментира възможността за потенциално понижение на Биткойн до диапазона от $30,000, позовавайки се на прозрения от топлинната карта на ликвидацията, използвана в техническия анализ за прогнозиране на ценови нива, благоприятстващи мащабни ликвидационни събития, и за идентифициране на критични нива на подкрепа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доминацията на Биткойн на крипто пазарите продължава да расте

Доминацията на Биткойн на пазара на криптовалути достигна най-високата си точка от три години насам, което показва силно търсене на американски борсово търгувани фондове (ETF), притежаващи най-големия дигитален актив.

16.04.2024 9:00 1 мин. четене

Биткойн ще се срине до $20,000 според икономист – каква е причината?

С нарастването на геополитическото напрежение и разрастването на сблъсъците в конфликта между Израел и Иран Биткойн е подложен на низходящ натиск.

15.04.2024 12:00 2 мин. четене

Исторически точен анализатор прогнозира нов връх на Биткойн

Трейдър, известен с това, че точно предсказа дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., сега предполага, че скорошната корекция позиционира BTC за потенциален скок до нов исторически връх.

15.04.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн и алткойните започват да се възстановяват – кавко следва?

През уикенда цената на Биткойн отбеляза значителен спад, който е един от най-силните през последните седмици.

15.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.