НАЧАЛО Биткойн

Биткойн инвеститор спечели $13.5 милиона само за няколко дни

12.02.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн инвеститор спечели $13.5 милиона само за няколко дни

Опитен крипто инвеститор наскоро си осигури печалба от около $13.5 милиона за четири дена, извършвайки хитри транзакции с Биткойн.

Според прозренията на Lookonchain, платформа за блокчейн анализи, инвеститорът първоначално е изтеглил 2,742 BTC на стойност $118.66 милионаа от Binance, когато BTC се търгуваше за $43,277.

Възползвайки се от забележителното покачване на цените, инвеститорът реинвестира същото количество Биткойн, сега оценено на $132 милиона, обратно в Binance на цена $48,193 за Биткойн. Дали този ход е бил пресметнат или просто щастливо стечение на обстоятелствата?

Тази печеливша маневра се случи точно преди стойността на Биткойн да се стабилизира около $48,250, според най-новите пазарни данни, което предполага навременно използване на волатилността на пазара на криптовалути.

Въпреки това някои наблюдатели спекулират дали инвеститорът е можел да получи още по-големи печалби, като изчака, особено като се имат предвид преобладаващите пазарни тенденции и потенциалът за по-нататъшно ескалиране на цената на Биткойн.

На фона на скептицизма пазарните нагласи остават до голяма степен оптимистични. Анализатори като Али Мартинез (@ali_charts) подчертават устойчивостта на Биткойн, изтъквайки силните нива на подкрепа, които потенциално биха могли да надделеят над пазарната съпротива и да тласнат цената на Биткойн към по-високи прагове на съпротива, потенциално достигайки $57,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто ентусиаст иска да забие флага на Биткойн на връх Еверест

23-годишен човек, който се занимава с криптовалути, възнамерява да разпъне оранжев флаг със символа на Биткойн (BTC), на връх Еверест като средство за пропагандиране на глобалната финансова грамотност.

29.02.2024 17:00 1 мин. четене

Американското правителство мести конфискувания Биткойн от хакера на Bitfinex – повод за притеснение?

Правителството на САЩ е прехвърлило Биткойн на стойност $922 милиона от два крипто портфейла със средства, конфискувани от Bitfinex.

29.02.2024 15:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор коментира скорошния скок в цената на Биткойн

Президентът на Ел Салвадор Найиб Букеле, който подкрепя Биткойн, сподели мнението си след неотдавнашното покачване на цената на Биткойн.

29.02.2024 13:00 1 мин. четене

Биткойн може да претърпи сериозна корекция ако миналото се повтори

Неотдавна беше обърнато внимание на два индикатора на веригата, показващи началото на зряла фаза на бичия пазар.

29.02.2024 11:18 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.