НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Има ли опасност от корекция на цената в скоро време?

28.02.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Има ли опасност от корекция на цената в скоро време?

Експерти от фирмата за анализ на криптовалути CryptoQuant предполагат, че на хоризонта може да се появи потенциална корекция в цената на Биткойн.

Това се случва след забележими колебания в стойността на Биткойн, която наскоро достигна връх от $57,000.

Според констатациите на CryptoQuant понастоящем инвеститорите притежават краткосрочни нереализирани печалби в размер на общо 24% въз основа на настоящите пазарни условия.

Интересно е, че половината от тези печалби се дължат на притежатели на Биткойн, които са държали инвестициите си по-малко от месец.

Анализаторите предполагат, че значителният скок на цените и значителните печалби, реализирани от съществуващите участници на пазара, може да предизвикат корективна фаза.

Въпреки преобладаващия оптимизъм, свързан с предстоящото халвинг събитие, CryptoQuant предупреждава за уязвимостта на пазара, особено като се имат предвид значителните печалби, наблюдавани сред новите инвеститори.

Те предполагат, че за инвеститорите може да е разумно да се възползват от печалбите си в условията на настоящия пазар.

Докато някои коментатори очакват предстояща корекция на пазара, анализаторите остават предпазливи, отчитайки бичата траектория и редицата несигурности.

CryptoQuant подчертава потенциалната ескалация на пазарните рискове, тъй като цените продължават да се покачват, подхранвани от печалбите, натрупани от краткосрочните инвеститори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Шокираща прогноза за хонконгските Биткойн ETF

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) на Хонконг даде условни разрешения на трима мениджъри на активи да започнат емитирането на спот фондове, за Биткойн и Етериум (ETF).

17.04.2024 11:00 2 мин. четене

Ето колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери според Майкъл Сейлър

Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, потвърди твърдата си вяра в безграничния потенциал на Биткойн, като подчерта значението му като инвестиция.

17.04.2024 10:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.