НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум ще продължат възхода си – К. Бърниски

март 8, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум ще продължат възхода си – К. Бърниски

Крис Бърниски, партньор във фирмата за рисков капитал Placeholder, привлече вниманието на крипто общността с прогнозите си за пазара.

Неотдавна той направи смела прогноза за Биткойн и Етериум, заявявайки, че според него те са подготвени за скок през следващия месец.

Според Бърниски BTC и ETH ще надхвърлят сегашните си стойности през април. Той прогнозира, че Биткойн ще надхвърли $30,000, докато Етериум ще достигне $2,000.

Той обаче отбеляза, че тези прогнози зависят от макроикономически фактори.

“За голяма част от Февруари доларът и лихвените проценти бяха високи, докато криптовалутите бяха стабилни. Ако [лихвените проценти] започнат да се насочват надолу, BTC може да пробие $25,000 и ако [ETH и BTC] бутат нагоре заедно може да видим още [значителни печалби].”


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутите са на прага на бичи пазар, според Ерик Питърс


През по-голямата част от февруари доларът и лихвените проценти се повишаваха, докато крипто пазарът се остана стабилен. Бърниски смята, че ако доларът и лихвените проценти спаднат, Биткойн може лесно да надмине $25,000. Освен това, ако Етериум се увеличи заедно с BTC, може да станем свидетели на експлозивен растеж на криптопазара.

Прогнозите на Бърниски понякога са обект на критика. Някои търговци и инвеститори смятат, че пазарът е пред корекция и че стойността на Биткойн и Етериум вероятно ще спадне през следващите седмици. Въпреки това инвеститорът е уверен в прогнозите си и нарича тези, които предвиждат спад на пазара, “заблудени”.

Въпреки неотдавнашните колебания и двете водещи криптовалути са поскъпнали с над 30% от началото на 2023 г.

Много крипто инвеститори и анализатори ще следят внимателно Биткойн и Етериум през следващите седмици, тъй като тяхното представяне вероятно ще окаже значително влияние върху по-широкия пазар.

Ако прогнозите на Бърниски се сбъднат, може да станем свидетели на рязко нарастване на интереса и инвестициите в крипто пазара и на подновен оптимизъм за бъдещето на цифровите активи. Ако обаче пазарът преживее спад, това може да доведе до несигурност и предпазливост сред инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: По-голямата част от притежателите BTC са на печалба

Биткойн демонстрира своята сила по време на продължаващата финансова криза, която засегна банковия сектор. Въпреки неотдавнашното забавянето, повечето притежатели на Биткойн сега реализират печалба.

март 22, 2023 21:00 2 мин. четене

Какви са очаквания за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Какво може да се случи с Биткойн след решението на Фед относно лихвените проценти?

Биткойн трейдърите и инвеститорите очакват с нетърпение съобщението на Федералния резерв (Фед) относно лихвените проценти, което се очаква да окаже значително влияние върху крипто пазара.

март 22, 2023 16:00 3 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене