НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е готов да заблести: Анализът на трейдър сигнализира за обещаващи перспективи

май 25, 2023 17:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е готов да заблести: Анализът на трейдър сигнализира за обещаващи перспективи

Трейдър, известен с точните си прогнози за криптовалутите, предполага, че Биткойн (BTC) се подготвя за следващата си цел за възход.

Според трейдърът, познат като “Dave the Wave“, в момента Биткойн се консолидира в рамките на “зоната за покупка” на логаритмичната крива на растежа (LGC), която той използва, за да оцени дългосрочните върхове и дъна на Биткойн.

Въз основа на своя анализ трейдърът смята, че всичко под $31,000 все още е чудесна сделка за BTC.

Трейдърът посочи още, че в зоната за покупка на BTC, LGC има много техническа подкрепа, което показва силна основа за цената на Биткойн. Въз основа на текущата пазарна структура следващият значим етап за BTC, който потенциално може да доведе до пробив от консолидационния канал, се определя като $32,000.

Що се отнася до цялостната техническа перспектива, трейдърът описа ситуацията на Биткойн като добре изглеждаща и подчерта, че той все още се намира в зоната за покупка LGC. Според трейдъра следващата крос цел е $32,000.

Ако цената на Биткойн продължи да следва същото ниво на подкрепа, трейдърът определи консервативна ценова цел от приблизително $40,000 до края на годината. Тази прогноза зависи от запазването на продължаващата тенденция.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $26,300, което представлява спад от 3.6% за седмицата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.