НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

Аналитичната компания отбеляза, че индексът на щатския долар (DXY) наскоро е достигнал десетмесечен връх, което е довело до спад както на криптоактивите, така и на борсовия индекс S&P 500.

Santiment посочи, че Биткойн (BTC) е запазил стабилни позиции през последните две седмици, за разлика от индекса S&P 500, който отбеляза спад от 5% през същия период въпреки силния долар. Това предполага, че пробив може да настъпи, след като DXY се стабилизира.

Що се отнася до алткойните, от Santiment съветват да се внимава с Maker (MKR), тъй като родният токен на децентрализирания финансов проект Maker Protocol се покачи с над 40% за малко повече от две седмици, достигайки 16-месечен връх.

Важно е да се проявява предпазливост в светлината на притока на MKR, който се прехвърля към борсите, тъй като това потенциално може да е сигнал за временен локален пик.

 

Що се отнася до Dogecoin (DOGE), от Santiment отбелязаха, че докато при алткойните се наблюдават повече спадове, отколкото печалби от средата на юли, когато бе достигнат пикът на крипто пазара, при меме монетите се наблюдава по-малък дял от общия интерес на трейдърите, отколкото от доста време насам.

По-специално, при DOGE се наблюдава най-ниското ниво на обсъждане от 2020 г. насам.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн може да блесне този месец – ето защо

Биткойн преодоля още една ценова бариера на 1 декември, достигайки върхови стойности от $38,800. Ако Биткойн следва установения си осемгодишен тренд от 2015 г. насам, има потенциал за положително затваряне на 2023 г.

декември 2, 2023 19:00 1 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.